HŰHA

Csődbe ment, használt bugyiját is elárverezi a magyar sztár

Kénytelen megválni legszemélyesebb dolgaitól a megélhetés érdekében.
  • Szerző: Doris

Csődbe ment Staller Ilona, művésznevén Cicciolina! A Rómában élő egykori pornószínésznő évek óta küzd súlyos anyagi gondokkal, miután jelentős adótartozása miatt az olasz állam zárolta a számláját. Végső elkeseredettségében úgy döntött: árverésre bocsájtja személyes tárgyait. Többek között egy használt bugyit...

A 66 éves volt pornódíva azután hozta meg ezt a nehéz döntést, hogy ahhoz az életjáradékhoz sem tudott már hozzáférni, amit az olasz parlamentben végzett munkájáért kapott. A Vanity Fair című havilap olasz kiadásában őszintén bevallotta: mindenét eladja a megélhetésért. Egy nagyszabású aukciót szervez, amin legszemélyesebb tárgyai kerülnek kalapács alá. Cicciolina reméli: egymillió eurót kaszál az árveréssel, és végre egyenesbe jön!

"Kalapács alá kerül az az ikonikus, olasz zászlós ruha, amiben annak idején bevonultam az olasz parlamentbe. És valóban, egy használt bugyira is licitálhatnak majd az érdeklődők. Nagyon bízom benne, hogy egymillió euró is befolyhat az aukcióból, és megoldódnak az anyagi gondjaim" - kezdte Cicciolina az olasz Vanity Fairnek, majd hozzátette: nagyon kíváncsi, hogy az árverés után megadóztatják-e a használt alsóneműt.

Ha kíváncsi vagy rá, milyen tárgyakat bocsájt még árverésre a felnőtt- filmek egykori csillaga, keresd a %% pénteki lapszámát az újságárusoknál!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?