FÜLES

Újra rá­ta­lált a sze­re­lem? 16 évvel fi­a­ta­labb férfi­val bu­kott le Cé­line Dion

Az éne­kesnő két évvel ez­előtt ve­szí­tette el fér­jét, de lehet, hogy a gyász­idő­szak­nak vége. Egyre töb­bet látni ugyanis egy sár­mos fi­a­tal férfi­val.
  • Szerző: Ripost

Céline Dion a héten ausztrál turnéja során hatalmas bulit csapott a Rod Laver Arénában, de még mindig úton van. Csütörtökön például az aucklandi reptéren lehetett látni, ahonnan Új-Zélandba indult tovább. Az 50 éves popsztár kicsit megviseltnek tűnt, nem viselt sminket és feltehetően fáradt is volt - írja a Daily Mail.

A páros a reptéren.
A páros a reptéren.
Fotó: Northfoto
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Diont elkísérte két fiatalabb fia is, a 7 éves ikerpár, Nelson Angelil és Eddy Angelil. Nem csak ők voltak azonban vele a reptéren, hanem háttértáncosa, Pepe Munoz is, akivel az utóbbi időben rengeteget látták együtt, ezért felröppent a pletyka, hogy randizgatnak.

A 34 éves, Málagáról származó táncos azonban csak nevetett a feltételezésen. Mindenesetre ismét együtt utaztak, és szemmel láthatóan egyre szorosabb a viszony közöttük. Lehet, hogy mostanra már kialakult valami köztük?

Az énekesnő 2016-ban 22 év házasság után vesztette el férjét, Renét, aki torokrákban hunyt el. Két nappal később testvére, Daniel is elvesztette a rák elleni küzdelmet.