KIAJOBB

Gu­lá­csi a frászt hozza a Bayern sztár­ja­ira

Győzni megy csa­pa­tá­val Mün­chenbe a ma­gyar vá­lo­ga­tott ka­pusa. Ne­gye­dik ne­ki­fu­tásra si­ke­rül?
  • Szerző: vav

Három nappal a két csapat kupaderbije után a bajnokságban is összecsap a német Bundesliga tavalyi arany- és ezüstérmese. A Bayern Münchennek megint Gulácsi Péter okozhatja a legtöbb gondot az RB Leipzig elleni rangadón (18.30, tv: Eurosport2).

Szerdán kivédte Lewandowskiék szemét
Szerdán kivédte Lewandowskiék szemét
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Magyar főszereplője lehet a német labdarúgó Bundesliga szombat esti csúcsrangadójának. Gulácsi csapata, az előző szezonban ezüstérmes RB Leipzig szombaton Münchenben, a bajnokságban vágna vissza a Bayernnek a szerdai kupakiesésért. Válogatott kapusunk szerdán, Lipcsében már kivédte a Bőrnadrágosok sztárjainak majd’ minden próbálkozását.

"Ez volt a harmadik meccsünk a Bayern ellen (tavaly a bajnokságban 3-0-ra, majd Lipcsében 5-4-re nyerte a párharcot a Bayern – a szerző). Most legalább már elmondhatjuk, hogy döntetlent tudtunk játszani.

A negyedik összecsapásunkon a győzelemre is jó esélyünk lehet. Végig úgy kell játszanunk hozzá, ahogy tettük szerdán az első félidőben

– mondta Gulácsi, akit a bravúrjai miatt a kupatalálkozó legjobbjának választottak, és német sportsajtóban is ódákat zengtek róla, a lehető legjobb (1-es) osztályzatokat kapta.

Gulácsi negyedik nekifutásra végre legyőzné Thiagóékat
Gulácsi negyedik nekifutásra végre legyőzné Thiagóékat

Az 1-1 után tizenegyesekkel továbbjutott címvédő ellen a magyar válogatott kapus szinte egymaga tartotta meccsben a szünet után emberhátrányba került lipcseieket.