ÉLETMÓDI

Vi­lág­baj­nok ez a ma­gyar cso­ko­ládé, fan­tasz­ti­kus siker!

Egé­szen el­ké­pesztő, de zsák­szám söpri be a szak­mai dí­ja­kat! Sorra pi­pálja le a leg­na­gyobb svájci, belga és hol­land lu­xus­cso­ki­kat!
címkék:
  • Szerző: emta

A kézműves magyar csokoládé, a chocoMe folytatja világhódító útját, két héten belül immár a második nemzetközi elismerést kapta, ezúttal egy rekorderedménnyel:

A chocoMe a Great Taste Award versenyek történetében az első hazai csokoládémanufaktúra, amelynek elsőként sikerült háromcsillagos győzelmet elérnie. 

Ez a teljesítmény azért is számít rendkívülinek, mert a szigorú zsűrizésből adódóan a benevezett 12.366 termékből mindössze 165 kapott háromcsillagos minősítést.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A rangos nemzetközi versenyen különböző termékkategóriában nevezhetnek a pályázók.

 A manufaktúra összesen 5 díjat zsebelt be a londoni versenyen!

Egy három csillagot, egy két csillagot és három egy csillagot,amelyeket Mészáros Gábor a cég alapítója nagy örömmel vett át.

A világ legnagyobb és legszigorúbb ételkóstoló versenyének zsűritagjait is lefegyverezték a magyar chocoMe által megalkotott eszményi csokoládécsodák.

Nem tudtak ellenállni a karamellizált makadámdiónak, és a bársonyos szőke csokoládénak, de a csokoládéba mártott kandírozott gyümölcsválogatás is elnyerte a tetszésüket.

Eközben a címlapon
címkék: