LELKIZŐ

Na­gyobb a baj mint hit­tük? Rej­té­lyes képet posz­tolt Brit­ney édes­anyja

A pop­sztár vissza­vo­nult a nyil­vá­nos­ság­tól és se­gít­sé­get kért a szak­em­be­rek­től, hogy ke­zelni tudja édes­apja be­teg­sé­gé­nek lelki kö­vet­kez­mé­nyeit.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Instagram

Britney Spears édesanyja, Lynne olyan kommenteket lájkolgat, amik arról szólnak, hogy lányát az akarata ellenére tartják egy mentális betegségekkel foglalkozó intézetben, sőt, megosztott egy rejtélyes bejegyzést is arról, hogy "a harc még csak most kezdődik". Az asszonyt Instagramra egy vallásos bejegyzést tett a múlt héten.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 37 éves popsztár a hónap elején jelentkezett be egy mentális egészség központba, hogy segítséget kérjen az apja romló egészségével való megbirkózáshoz. A sztáranyuka anyja pedig egy olyan fotót tett ki Instagramra, amelyen egy kétségbeesett nő térden állva imádkozik. Ez kicsapta a biztosítékot a rajongóknál, mert a képre az van írva: "amikor isten harcosai letérdelnek, az nem azt jelenti, hogy vége a csatának, sőt, még csak most kezdődik". Lynne pedig még azt is aláírta: "Ez a Hit!"

This is “Faith!”

Lynne Spears (@lynnespears_rf) által megosztott bejegyzés,

Spears apja, Jamie - aki nincs már együtt Lynne-nel - súlyos bélbetegséggel küzd, a kórházban pedig csak súlyosabb lett az állapota. A férfi ráadásul lánya pénzügyeinek felelőse, az énekesnő ügyvédje ugyanis felmondott a múlt hónapban. Az ügyvéd, Andrew Wallet akkor vette át az összes pénzügyét, amikor egy évtizeddel ezelőtt Britney-nek idegösszeomlása volt. Az apa pedig átmeneti felelős lett a felmondással. A Daily Mail kereste az énekesnő szóvivőit, de egyelőre nem kommentálták a híreket.