SZTÁRDZSÚSZ

Bot­rány, újra vissza­él­nek Bor­bás Mar­csi ne­vé­vel

Újra vissza­él­nek Bor­bás Mar­csi ne­vé­vel! A csa­lók több vi­déki vá­ros­ban há­zal­nak, és idős em­be­rek­től kér­nek pénzt kü­lön­féle ház­tar­tási esz­kö­zö­kért, ame­lye­ket "Bor­bás Mar­csi aján­lá­sá­val" árul­nak.
  • Szerző: NNN

A szélhámosok először 2015-ben tűntek fel. Pécs környékén nyugdíjas emberekből próbáltak pénzt kicsalni azzal az ürüggyel, hogy Borbás Marcsitól és műsorától, a Gasztroangyaltól ajándékot hoztak. Miután a gyanútlan emberek beengedték a szélhámosokat, a konyhai eszközökért 40 ezer forintot kértek, mondván: a nyereményadót be kell fizetni. Borbás Marcsi már akkor kérte közösségi oldalán követőit, ne dőljenek be a csalóknak.A műsor készítői közleményben hívták fel a figyelmet az átverésre. De úgy tűnik, ez nem volt elég!

A csalók ugyanis újra felbukkantak. Szerkesztőségünk több telefont is kapott arról, hogy ismét edénykészletekkel házalnak Borbás Marcsi álkollégái. Lapunk szembesítette az újabb visszaéléssel a népszerű műsorvezetőt, akit egyáltalán nem lepett meg a hír.

Tudok róla, hogy újra ez történt, sajnos többször visszaéltek már a nevemmel.

Az a baj, hogy minden évben visszatér ez az ügy. Igazából nem tudok mit tenni. Közlöm a Duna TV-vel, ezek után már a jogászok feladata az ügyet továbbvinni” – árulta el a -nak Borbás Marcsi, aki tehetetlenül áll a dolgok előtt.

Az interjú további részleteit a napilap csütörtöki számában olvashatod.