HŰHA

Bot­rány Cser­háti Zsu­zsa sírja körül, meg­szó­lalt az éne­kesnő fia is

A le­gen­dás hangú éne­kesnő sírja évek óta gon­do­zat­lan, csak Char­lie jár ki hozzá, hogy néha meg­tisz­títsa a gyo­mok­tól. Most ki­de­rült, hogy Cser­háti fia miért nem tesz sem­mit.
  • Szerző: Ripost

Nehéz anyagi körülményeire hivatkozott Cserháti Zsuzsa fia, amikor azt kérdezte a Bors, hogy miért nincs még édesanyjának sírköve. Hála Horváth Charlie-nak, tizenhat év után  most megoldódni látszik a helyzet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kedden derült ki, hogy milyen szörnyű állapotban van a legendás énekesnő, Cserháti Zsuzsa sírja. A szomorú tényről Horváth Charlie rántotta le a leplet:

„Romokban hever a sírja. Szégyen és gyalázat. Gondolkodjanak el az őt előadó énekesek, színészek, és menjenek ki a sírjához azok az emberek, akik most már több mint tíz éve Cserháti Zsuzsából pénzt keresnek – legyen az 40 vagy 400 ezer forint!” – háborgott a legendás énekes, aki hozzátette: szégyenszemre ő az egyetlen, aki igazgatja pályatársa elkorhadt fejfáját és vágja a gazt a sírhelyén.

Az énekesnő fia, Szirtes Krisztián kellemetlenül érezte magát, amikor a lap felkereste az ügy miatt, de igyekezett megindokolni a helyzetet, és őszintén beszélt a nehézségeiről.

"Valóban, az én feladatom is lenne, hogy az édesanyám sírja rendben legyen, és szoktam is járni hozzá, ami az elmúlt egy-másfél évben elmaradt. Így teljes meglepetés számomra, hogy ennyire rossz állapotú a nyughelye" – vallotta be Krisztián, aki bár régóta szeretné, önerőből képtelen rendbe hozni a sírhantot.

"Nyilván nekem is lépéseket kellett volna már tennem, ami eddig elmaradt, sajnos. De sem idővel, sem kellő anyagi forrással nem rendelkezem. Van két gyermekem, családom, ez pedig egy több százezres történet, amire nem nagyon van lehetőségem. De természetesen, ahogy minden gyereknek, nekem is vágyam, hogy édesanyámnak gyönyörű síremléke legyen" - tette hozzá, de beismerte, hogy az ügy már évek óta húzódik.

Eközben a címlapon

Charlie kifakadása azonban segíthet Krisztiánnak, a zenész kritikája ugyanis hamar célba ért, és a rajongók mellett a fél művészvilág is megmozdult.