FÜLES

Jó­té­kony­ko­dá­suk miatt tá­mad­ják Bó­di­é­kat

Ko­moly tá­ma­dá­sok ke­reszt­tü­zébe ke­rül­tek Bó­diék, ugyanis több ember ne­hez­mé­nyezi, hogy jó­té­kony­ság cél­já­ból csu­pán csak tíz­ezer fo­rin­tot aján­la­nak fel.
  • Szerző: sv

Bódiék mindig is szívügyüknek tekintették, hogy segítsenek a rászoruló gyermekeken és családokon. Éppen ezért többször léptek már fel különböző jótékonysági eseményeken, sőt még pénzgyűjtési akciókat is szerveztek, amiket rajongóik körében is hirdettek. A család azonban durva támadásokat kapott, az embereknek ugyanis nem tetszett, hogy nem milliókat ajánlanak fel a rászorulók segítésére. A -nak Bódi Csabi mesélt az őket ért vádakról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Legutóbb húsvétkor felajánlottam tízezer forintot egy rászoruló család számára. Kaptam érte hideget-meleget, mivel sokan nem becsülik az értékét a pénznek

- kezdte lapunknak Csabi, aki kezdeményezéséhez végül annyian csatlakoztak, hogy sikerült összegyűjteniük több százezer forintot, a pénzt pedig egy olyan családhoz juttatták el, ahol 18 autista gyermeket nevelnek. A zenészt azonban elszomorította az emberek reakciója. Úgy érzi, ha valaki nem milliós összeget ajánl fel, az már nem kaphat pozitív elbírálást.

Ám nem ez volt az első eset, hogy Bódiékat kérdőre vonják jótékonykodásuk miatt. A zenész elmesélte, többször segített már családoknak a gyermekeik beiskolázása előtt, mégis támadták őket.

"Hasonló összeget ajánlottam fel másfél éve is, mikor a gyerekek beiskoláztatására gyűjtöttünk.

Akkor olyan üzeneteket kaptam, hogy leégetem magam, hiszen mit kezdhet egy család tízezer forinttal...

Ha kíváncsi vagy a további részletekre, akkor keresd a napilap pénteki számát az újságárusoknál!