HŰHA

Meglepő, így nevezte élő adásban Bochkor Várkonyi Andreát!

A jelek szerint hûvössé vált Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor viszonya. Jóllehet, az egykori álompár tavaly októberben még közös közleményben állította, hogy a szakításuk ellenére jóban maradtak egymással, az utóbbi időben több jel is arra utalt, hogy ez koránt sincs így. Ezt bizonyítják Bochkor szavai is, aki élő adásban bizonyította, hogy már gyermeke édesanyjának nevét sem mondja ki szívesen.

Különös és rendkívül árulkodó beszélgetés hangzott el hétfő hajnalban a Music FM Önindító című műsorában.

A stúdióban Bochkor Gábor, István Dániel és Háder Gyuri a hétvégi hóesésről beszélgettek. Ennek során Bochkor olyasmit mondott, ami sokat elárul Várkonyi Andreával való viszonyáról.

„Nekünk a kertben megmaradt a hó. Tegnap Nórival szánkóztam, meg hógolyózni is próbáltunk, csak eltűnt a kesztyűje. Nem tudom, hol van, mert a lelőhelyein hiába kerestem."

Még írtam is a pszichológusnak, hogy nem vitte-e magával a nagy vehemenciájában, de nem.

"Írta, hogy nincs nála” – osztotta meg a hallgatókkal a hétvégéjét Bochkor. 

A sokat mondó megszólítás nem kerülte el a műsorvezetőtársak, István Dániel és Háder Gyuri figyelmét sem, akik jót nevettek, hiszen Bochkor a gyermeke édesanyját nem Andinak nevezte, ahogy korábban, csupán rideg módon pszichológusnak titulálta őt.

A beszélgetés ezen része itt le is zárult, ám a pikírt megjegyzésből egyértelművé válik, hogy egyáltalán nem felhőtlen a viszony az egykori álompár között.

Bochkor sosem tagadta, sokként érte, amikor kedvese közölte, hogy vége, majd egyik napról a másikra kiköltözött a gyermekükkel az otthonukból.

A részleteket olvasd el a %% napilap pénteki számában!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?