HŰHA

Meg­lepő, így ne­vezte élő adás­ban Boch­kor Vár­ko­nyi And­reát!

A jelek sze­rint hű­vössé vált Vár­ko­nyi And­rea és Boch­kor Gábor vi­szo­nya. Jól­le­het, az egy­kori álom­pár ta­valy ok­tó­ber­ben még közös köz­le­mény­ben ál­lí­totta, hogy a sza­kí­tá­suk el­le­nére jóban ma­rad­tak egy­más­sal, az utóbbi idő­ben több jel is arra utalt, hogy ez ko­ránt sincs így. Ezt bi­zo­nyít­ják Boch­kor sza­vai is, aki élő adás­ban bi­zo­nyí­totta, hogy már gyer­meke édes­any­já­nak nevét sem mondja ki szí­ve­sen.

Különös és rendkívül árulkodó beszélgetés hangzott el hétfő hajnalban a Music FM Önindító című műsorában.

A stúdióban Bochkor Gábor, István Dániel és Háder Gyuri a hétvégi hóesésről beszélgettek. Ennek során Bochkor olyasmit mondott, ami sokat elárul Várkonyi Andreával való viszonyáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

„Nekünk a kertben megmaradt a hó. Tegnap Nórival szánkóztam, meg hógolyózni is próbáltunk, csak eltűnt a kesztyűje. Nem tudom, hol van, mert a lelőhelyein hiába kerestem."

Még írtam is a pszichológusnak, hogy nem vitte-e magával a nagy vehemenciájában, de nem.

"Írta, hogy nincs nála” – osztotta meg a hallgatókkal a hétvégéjét Bochkor. 

A sokat mondó megszólítás nem kerülte el a műsorvezetőtársak, István Dániel és Háder Gyuri figyelmét sem, akik jót nevettek, hiszen Bochkor a gyermeke édesanyját nem Andinak nevezte, ahogy korábban, csupán rideg módon pszichológusnak titulálta őt.

Fotó: Fem3

A beszélgetés ezen része itt le is zárult, ám a pikírt megjegyzésből egyértelművé válik, hogy egyáltalán nem felhőtlen a viszony az egykori álompár között.

Eközben a címlapon

Bochkor sosem tagadta, sokként érte, amikor kedvese közölte, hogy vége, majd egyik napról a másikra kiköltözött a gyermekükkel az otthonukból.

A részleteket olvasd el a napilap pénteki számában!