SZTÁRDZSÚSZ

Boch­kor Gábor ke­mé­nyen vissza­szólt Se­bes­tyén Ba­lázs­nak: mi lesz ebből?

Egy ideje már megy az adok-kapok Se­bes­tyén Ba­lázs és Boch­kor Gábor kö­zött. Ez­út­tal Ba­lázsék csám­csog­tak azon, hogy Boch­kor haj­színt vál­tott. Kap­tak is az al­kal­mon, fél órán át bon­col­gat­ták a témát.
  • Szerző: bdf

Kirobbanó formában, kisimultan tért vissza vasárnap este saját műsorával az ATV képernyőjére Bochkor Gábor. A #Bochkor című műsorban új külsővel állt kamera elé: őszes haját szőkére színezte. A hírről egy napilap számolt be, így tűnt fel a változás Sebestyén Balázsénak is, aki társaival a reggeli műsorukban alaposan nekiestek rádiós kollégájukat.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bár Balázsék leszögezték, hogy nem céljuk új külseje miatt belerúgni Bochkorba, mégis félórán át szórták a már-már ízléstelen poénokat és a hallgatókat arról kérdezték, hogy mit gondolnak arról, ha egy férfi festi a haját.

„Ez nem egy 87-es hír?” – kérdezte nevetve Vadon Jani. „Állítólag a Kész átverés felvételén még Boros Lajossal kattant rá. Gábor odáig jutott, hogy hajat festet, és azt írják, hogy baromi jól állnak neki a szőke tincsek. Hát felordítottam” – kuncogott Balázs, aki tovább incselkedett. „Valami megmaradhatott a fodrásznak az előző vendégből. Egyébként ezzel nincsen baj. Mennyi is Gábor hatvankettő-három? – szúrta közbe hahotázva a rádiós. „Komolyan kérdezem: jó, vagy nem, ha egy férfi festi a haját? Őszüljön méltósággal? Nem Gáborra akarom kihegyezni, csak ez tőle szokatlan. Ráadásul szőke tincseket festetett magának?” – boncolgatta vígan a témát Balázs, de két műsorvezető-társa Vadon Jani és Rákóczi Feri sem fogta vissza magát.

A frizura új, de a humora a régi
Lenyugvó napnak is van ereje

- szólásokkal spékelte meg a beszélgetést Vadon utalva a rádiós életkorára, majd savlekötőt és a potencianövelő szükségességét firtatták.

Fotó: Szabolcs László

„De nem bántjuk őt. Igazából mi köszönjük, hogy egy témaindításért befestetted a hajad” – üzente Balázs a mikrofon mögül Bochkornak, majd hozzátette: bizonyos életkor felett a kapuzárásnak is vannak klasszikus jelei, és ezért dönthetett Bochi az új külső mellett. „Van ez az ötvenéves kor, amikor valami átkattan. Ilyenek ezek a hormonok.. Ő biztosan érezte, hogy fiatalodni akar…” – vonta le gyorsan a következtetést Balázs és közben jókat kacarászott.

A témával kapcsolatban megkerestük telefonon Bochkor Gábort, aki először a -nak beszélt a változásról és keményen visszavágott Sebestyén Balázsnak.

Eközben a címlapon

Erről a részleteket elolvashatod a napilap csütörtöki számában.