SZTÁRDZSÚSZ

Dúl a há­ború: Se­bes­tyén Ba­lázs megint ne­ki­ment Boch­kor Gá­bor­nak

Nem csi­tul­nak a ke­dé­lyek Boch­kor Gábor és Se­bes­tyén Ba­lázs kö­zött.
  • Szerző: bdf

Napok óta megy az adok-kapok Bochkor Gábor és Sebestyén Balázs között. Miután Bochi vasárnap este új frizurával állt a kamerák elé, Balázsék vérszemet kaptak, és reggeli műsorukban jó fél órát csámcsogtak a rádiós külsején.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Velősen kibeszélték, és már-már ízléstelen jelzőkkel illeték őt. Sebestyén Balázs kacarászva közölte: szerinte Bochkor kapuzárási pánikkal küzd, és emiatt dönthetett a változtatás mellett. De a rádiós életkorára utalva a savlekötő, és a potencianövelő szükségességét is firtatták.

Az Önindító műsorvezetője akkor kizárólag -nak nyilatkozott Balázsék rádiós ámokfutásáról. „Balázs tizenhárom éves kora óta festi a haját. Állandóan szép szőke melírok voltak benne. Szerintem ő tartja el a L’Oreal céget. Gyakorlatilag az egész fiatalkorát hajfestékben töltötte” – szólt vissza keményen kollégájának Bochi, aki egyébként nem érti, miért foglalkoztatja ennyire a közvéleményt a hajszínváltása.

Fotó: Szabolcs László

"Ledöbbentem! A hír futótűzként terjedt el az interneten. Pedig Andi is mondta, hogy ugyanúgy nézek ki, mint korábban.

Még szerencsétlen Sebestyén Balázsék is velem foglalkoztak az unalmas turnéjukon. Ő, aki tizenhárom éves kora óta festi a haját

– vágott vissza még egyszer Bochi a csütörtöki Önindítóban.

Persze, Balázsék sem maradtak adósok a válasszal, és ismét szenteltek néhány percet a témának pénteki élő adásukban. De az is kiderült, hogy SMS-eztek egymással.

Eközben a címlapon

Erről a részleteket elolvashatod a napilap szombati számában.