FÜLES

Egy szem­tanú val­lo­mása: a busz­ve­ze­tő­vel őr­jön­gött Berki Krisz­tián?

Berki Krisz­tián és ba­rát­nője, Mazsi a hét­vé­gén au­tó­bal­ese­tet szen­ved­tek. Egy bus­szal ka­ram­bo­lo­zott a mű­sor­ve­zető lu­xus­au­tója. Szom­ba­ton Berki arról vi­szont hall­ga­tott, hogy a hely­szí­ne­lés során fe­szült lett volna a lég­kör. Egy, a bu­szon ülő utas azon­ban egé­szen más­ról szá­molt be.

Berki Krisztián kedvesével, Katona Renátával tartott hazafelé Párkányból, amikor Óbudán, a Nánási úton összekoccant egy busszal.

Berki állította, hogy a busz vezetője volt a vétkes a balesetben, ám hogy pontosan mi történt, majd a rendőrségi vizsgálat állapítja meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

Egy szemtanú viszont arról számolt be, hogy Berki egyáltalán nem viselkedett olyan úriember módjára, mint ahogy azt állította: állítólag felszállt a buszra és minősíthetetlen hangnemben beszélt mindenkivel.

Ez a vallomás Hódi Pamela Instagram-oldalán is feltűnt, és egy hírportál is beszámolt az esetről. Az utas kérte, a nevét ne hozzák nyilvánosságra. Azt azonban határozottan kijelentette, felháborító, amit ma ő és az utastársai tapasztaltak.

„Az egész a Pünkösdfürdő utcai kereszteződésnél kezdődött. A kereszteződés előtt, záróvonalnál akarta Berki kielőzni a buszt, mi épp akkor állt ki a megállóból.

Mivel ez nem sikerült neki, a busz pedig a kereszteződéshez ért, elkezdett dudálni. A buszsofőr meg visszadudált.

Aztán ahogy kikanyarodott és az egyenes részhez ért a busz a Nánási úton, sikerült megelőznie, vagyis inkább bevágott elé és fékezett egy nagyot" – idézte a TWN az utast, aki azt állította, hogy miután a buszsofőr már nem tudta elkerülni a balesetet, Berki pillanatok alatt a buszon termett, ahol minősíthetetlen hangon beszélt a sofőrrel és az utasokkal.

Eközben a címlapon

Hogy mit állít még az utas, és mit mondott minderre Berki Krisztián, elolvashatod a napilap keddi számában!