HŰHA

Ti­tok­tar­tási szer­ző­dést kö­tött Hódi Pa­mela és Berki, ezek rész­le­tek

Véget érhet a sár­do­bá­lás Berki Krisz­tián és Hódi Pa­mela kö­zött, ugyanis le­zá­rult a mo­dell által kez­de­mé­nye­zett per közös gyer­me­kük el­he­lye­zé­sé­ről. De, mint ki­de­rült, a felek ti­tok­tar­tási szer­ző­dést írtak alá, mi­sze­rint elvi okok miatt ez­után nem nyi­lat­koz­nak a saj­tó­nak ma­gán­éle­tük eme ré­szé­ről.
  • Szerző: ripost

Mint azt a elsőként megírta: Hódi Pamela fordult bírósághoz, hogy ott döntsenek Berkivel közös gyermekük elhelyezéséről.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A modell tavaly augusztusban költözött albérletbe kislányukkal, utána egy táblázatba leírt láthatás szerint ment az izomceleb Natiért. De ez csak egy darabig működött köztük, átfordult sárdobálássá, mindketten azt állították, hogy a másik megszegte a megállapodást. Végül Hódi Pamela volt az, aki megunta ezt az állapotot és bírósághoz fordult, ugyanis hiába szeretett volna, peren kívül nem tudtak megegyezni. Lapunk úgy tudja, hogy Berki először 25 ezer forintot akart csak fizetni havonta gyerektartásra, miközben exe ennek a dupláját kérte. Megtudtuk, a hivatalos eljárás végül sikerrel zárult, mindenben megállapodtak.

Fotó: Szabolcs László

Sőt, szigorú titoktartási szerződést is kötöttek egymással. Abban, információink szerint, szerepel, hogy ezután nem teregetik ki a sajtóban egymás közti problémáikat.

Ha bárkinek bármi gondja lesz akár gyereknevelési kérdésekben, akár az anyagiak rendezésével kapcsolatban, akkor azt egymás közt, vagy ügyvédeiken keresztül intézik.

A média kizárásával történt bírósági döntésről kiszivárogtak részletek.

Ezekről a továbbiakban a napilap csütörtöki számában olvashatsz!