SZTÁRDZSÚSZ

Kép­te­len ki­lá­balni be­teg­sé­gé­ből Be­reczki Zol­tán

Hetek óta kí­nozza egy hu­ru­tos be­teg­ség a Sz­tár­ban Sztár +1 kicsi éne­ke­sét, aki­nek gyó­gyu­lá­sát ne­he­zíti, hogy a töb­biek is ki­sebb-na­gyobb meg­fá­zás­sal áll­nak szín­padra.

Bereczki Zoltán és Berki Artúr a két héttel ezelőtti zseniális Freddie Mercury-előadást már úgy csinálta végig, hogy szinte semmire sem emlékszik belőle. Az biztos: a közönség egyszer sem vette észre, hogy bármelyikük ne lenne jól, hiszen hatalmas sikert arattak.

Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Persze ez egy kis túlzás, hogy nem emlékszem rá, de az biztos, hogy akkor voltam a legrosszabbul – emlékezett vissza Zoli. – Volt két napom, amikor elutaztam a Mátrába, Galyatetőre. Ott van egy fantasztikus sószoba, ami nagyon jót tesz az efféle megfázásoknak. Sokkal jobban  lettem, de sajnos teljesen nem tudtam kikúrálni magam. Kislányom, Zorka is beteg, ha lemegy a döntő, biztosan vele is elutazom majd oda.”

A vasárnapi döntőben is nagyot alakítottak, az összesített pontjaik alapján bejutottak a Sztárban Sztár +1 kicsi döntőjébe.

„A padlás című musicalből a Fényévtávolság az egyik legmeghatóbb dal, ami most különösen aktuális volt a veronai busztragédia miatt. Ugyanakkor a mostani sikerünk Presser Gábor, Dusán és Kaszás Attila érdeme is – hangsúlyozta Bereczki,aki örül, hogy a legjobb öt között léphet majd színpadra Artúrral.