SZTÁRDZSÚSZ

Kór­ház­ból üzent Benkő László

Benkő László kö­veti or­vosa uta­sí­tá­sát, de ha nem mu­száj, nem tölti a kór­ház falai kö­zött az éj­sza­ká­kat. Az Omega együt­tes bil­len­tyű­sét meg­rázta a hír, ami­kor a na­pok­ban egy vizs­gá­lat után kö­zöl­ték vele: da­ga­na­tos be­teg­sége van.

Ahogy arról a beszámolt, Benkő László egy szívkörnyéki szorítás miatt indult kivizsgálásra, de kiderült, a szívével nincs semmi gond. De mással sajnos igen. Az eddigi eredmények alapján vélhetően nagy a baj: daganatok alakultak ki a szervezetében.

Mielőbbi gyógyulást kívánunk
Mielőbbi gyógyulást kívánunk
Fotó: Korponai Tamás
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hogy pontosan milyen betegséggel küzd, eddig sajnos a művész számára sem derült ki. Benkő tegnap reggel érkezett meg az egyik belvárosi kórházba, hogy részt vegyen az első kivizsgálásokon. A -nak a helyszínen beszélt megpróbáltatásairól.

"Még nagyon sok vizsgálatnak kell alávetnem magam. Kizárásos alapon működik az egész. A legrosszabbtól indulunk visszafelé, és minden vizsgálat után kizárhatunk valamit, vagy rábukkanhatunk az igazságra”

– mondta a billentyűs, aki azt is elárulta, először nagyon megrázta a hír. Nem csoda, ha ilyen szörnyűség jön az ember életébe, nehezen tudja feldolgozni.

Kétségek között őrlődöm, de nagyon bizakodom, mert még nem lehet tudni pontosan, hogy a betegség milyen fajtájáról van szó.

Ha kíváncsi vagy, milyen vizsgálatokon kell átesnie és mit üzent a kórházból Benkő László, a csütörtöki   napilapban elolvashatod.