LELKIZŐ

Drá­mai rész­le­tek: Csa­ládja sem bú­csúz­ha­tott el Benke Laci bá­csi­tól

Min­denki ked­venc tévés sza­ká­csa mél­tó­ság­gal vi­selte be­teg­sé­gét és min­den­kép­pen meg akarta óvni sze­ret­teit attól, hogy lát­niuk kell­jen szen­ve­dé­sét...

Benke Laci bácsi tisztában volt vele, hogy az orvosok már nem segíthetnek rajta.Szerette volna, ha rokonai és barátai úgy emlékeznek majd rá, amilyen a betegsége előtt volt.Erről mesélt munkatársunknak a legendás tévés szakács unokatestvére, Árpád.

Fotó: Facebook
EZEKET OLVASTAD MÁR?

 "Egész életünkben hűségesek voltunk egymáshoz, mindig számíthattunk a másikra. Szinte szomszédok voltunk, az ő házuk kettővel volt a miénk mellett. Felnőttként sem szakadtunk el egymástól, még akkor sem, amikor a tanulmányai miatt Lajosmizséről Pestre költözött.

Tudtam, hogy beteg, néhány hete árulta el, hogy baj van.

Szerettem volna őt meglátogatni a feleségemmel a kórházban, de arra kért minket, hogy ne tegyük. Nem akarta, hogy gyengén, ágyban fekve lássuk. Azt mondta, mindenkinek jobb, ha úgy emlékezünk rá, ahogy élt”

– mondta a napilap keddi számában a férfi. A lapban elolvashatod a Benke Lászlóval készült utolsó interjút is, melyben elárulta, milyen betegséggel kellette szembenéznie.