HŰHA

Kitálalt életéről a pszichiátrián kezelt BB Évi: Exkluzív interjú!

Sokan azt hitték, nincs remény a komoly mentális problémákkal küzdő nő felépülésére. BB Évi azonban küzdött, és ma már azon gondolkodik, milyen lesz az élete, ha kiengedik végre a szociális intézményből.

Az elmúlt tíz év során nehéz élete volt Párkányi Évinek, akit hosszú ideig a kaposvári pszichiátrián kezeltek, majd a családja egy Somogy megyei szociális otthonban helyzete el. A Big Brother egykori győztesének állapota rengeteget javult mostanában: derűs, jól érzi magát a gyönyörű környezetben lévő intézményben, és már terveket is szövöget. Telefonon mesélt az életéről.

"Sokkal, de sokkal jobban érzem magam, mint az előző években. Mostanában napközben sokat alszom, nem tudok olyan jól pihenni éjszaka. Március tizenötödikén hazaengedtek a családomhoz, de nem volt jó a közérzetem az álmatlanság miatt. Pici szobám van, valahogy nem megy ott az alvás. Itt, az otthonban biztonságban érzem magam, vannak barátaim, és a nővérek is nagyon-nagyon kedvesek hozzám" - kezdte lelkesen Évi, aki úgy érzi, megfeledkezett róla a világ.

Ha kíváncsi vagy arra, kik látogatják Évit az otthonban, a %% napilap keddi lapszámából ezt is megtudhatod!

És ezeket olvastad már?