HŰHA

Bangó Margit: Istennek hála, nem vagyok rákos

Az utóbbi időben felröppent a rémhír, hogy a legendás énekesnőnek 15 év után újra szembe kell néznie a halálos kórral. Itt az igazság!
  • Szerző: Buster

Bangó Margit álmatlan forgolódással töltötte az elmúlt heteket, mivel orvosai feltételezték, hogy szervezetét 15 év után újra megtámadta a rák.

A Kossuth-díjas nótaénekes egészen mostanáig nem beszélt az újra átélt rettegésről, és csak legszűkebb családja tudta, miért nem tud enni, vagy éppen aludni. Mindeközben folyamatosan forgatott, ráadásul éppen a családja életét bemutató vidám valóságshow-ban kellett helytállnia.

Könnyeit törölgette...

A Sláger TV-n hétfőn indult a hétköznap esténként 21.00-tól látható zenés reality, a Drága családom, az Emilió Família, aminek a második forgatási napjára várták a legfrissebb, mindent eldöntő vizsgálati eredményeket. Bangó Margit olyannyira feszült volt, hogy a kamerák előtt sem tudta leplezni aggodalmát, és könnyeit törölgetve próbált erőt meríteni unokájából, Tinából.

Az énekesnő végül úgy döntött, elsőként a %% napilap szerdai számában mesél arról, mit élt át az elmúlt időszakban, és végül mit mondtak neki orvosai.

És ezeket olvastad már?