HŰHA

Bár­mi­kor jöhet a kö­vet­kező Bangó-déd­unoka?

Tina és Emi­lio új ott­honba köl­töz­nek, ahol sok­kal több hely jut majd az egész csa­lád­nak.

Javában zajlanak az építési munkálatok Jelinek Tina és Emilio új otthonában. A házaspár néhány hónapja döntött a költözés mellett, mivel a régi házukban, két gyermekkel már szűkösnek bizonyult a hely.

A család eddig közös telken élt Tina nagymamájával, Bangó Margittal, a búcsú viszont korántsem olyan fájdalmas, mint sokan hitték.

EZT OLVASTAD MÁR?

Emilióék csupán ötpercnyire költöznek a Kossuth-díjas előadóművésztől, így gyakorlatilag semmi nem változik a kapcsolatukban.

„Olyan közel fogunk élni egymáshoz, hogy még a közös kávézásra is lesz idő reggel” – árulta el a -nak Tina, aki lánya ragaszkodásáról is mesélt. – „A mama és a kis Tina között hihetetlenül szoros a kapcsolat, annyira szeretik egymást, hogy a mai napig egy szobában alszanak."

Tinike ragaszkodik a dédnagymamájához, ezért kétlaki életet fog élni: akkor alszik nála, amikor csak szeretne.

Az Édes Élet rajongói közül az interneten többen gyanút fogtak: pedzegetni kezdték, hogy nem véletlenül költözik nagyobb otthonba a család, hanem azért, mert Emilióéknál hamarosan megérkezik a gólya. Ezt Tina cáfolta, habár hozzátette, a nézők nem állnak messze az igazságtól.

„Őszinte leszek: én magam hálás vagyok a Jóistennek, amiért két egészséges, gyönyörű gyermeket szültem. Úgy érzem, velük teljes az életem."

Eközben a címlapon
Viszont tény, hogy Emilnek minden vágya egy újabb baba, egy fiú, aki továbbviszi a nevét.

Jelenleg nem tervezzük a trónörököst, de természetesen, ha nagyon jönni szeretne, akkor örömmel fogadjuk majd” – fogalmazott Tina.