LELKIZŐ

Csa­ládi dráma: a hí­rek­ből ér­te­sült édes­apja ha­lá­lá­ról a ma­gyar szí­nésznő

Tel­je­sen össze­tört édes­apja ha­lál­hí­ré­től Bács Kati. A szí­nésznő már hosszú évek óta nem be­szélt a mű­vés­szel, ám most min­den múlt­béli sé­rel­met fél­re­tett, hogy méltó módon gyá­szol­hassa csa­lád­tag­ját.
  • Szerző: ripost

Hosszas betegség után, életének 83. évében hunyt el Bács Ferenc, Kossuth- és Jászai Mari-díjas művész. A szomorú bejelentés teljesen megdöbbentette a színész kollégáit és barátait, de leginkább lányát Bács Katit, aki csak a hírekből értesült édesapja haláláról. A közösségi oldalán elkeseredve osztotta meg ismerőseivel bánatát.

Mosolygós fotóját lecserélte, és egy végtelenül őszinte bejegyzésben írta le az érzéseit, amiből az is kiderült, hogy az 55 éves színésznő még arról sem tudott, hogy édesapja komoly betegséggel küzdött. 

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Nagyon sírok, nem tudtam átölelni, senki nem tájékoztatott semmiről...

- írta Kati, aki alig két éve veszítette el édesanyját, most pedig apja is távozott.  Bár barátai próbálták vigasztalni, a további válaszoktól a színésznő teljesen elzárkózott.

Úgy tűnik azonban, hogy a gyász elfelejtette Katival a múltbéli sérelmeket, ami édesapja fiatalabb kedvese, a gyermekpszichológus, Edina miatt alakult ki. Ferenc és első felesége, Tanai Bella kapcsolata még akkor romlott meg, mikor Budapestre költöztek, sok év magány után pedig idős korában talált rá újra a szerelem Edina oldalán. Bár Kati nem örült apja választásának, a vitás helyzetek ellenére a színésznő sokáig próbálta menteni a kapcsolatukat, az új családtaggal azonban vállalhatatlan viszony jött létre közöttük, Bács pedig inkább a szerelmet választotta.

Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor keresd a napilap csütörtöki számát az újságárusoknál!