A NAP KÉPE

Csat­tant a csók, így ün­ne­pelt a ma­gyar sztár a ka­me­rák előtt

Babos Tímea a vi­lág­baj­noki döntő meg­nye­rése után bol­do­gan om­lott sze­relme nya­kába. Ezt pedig az egész világ vé­gig­néz­hette.
  • Szerző: HBK

Babos Tímea megvédte világbajnoki címét Szingapúrban, a győztes döntő után a magyar teniszező gyorsan kiszaladt szerelméhez, akinek a kamerák kereszttüzében egy csókot is adott.

Babos Tímeának a párja is szurkolt Szingapúrban
Babos Tímeának a párja is szurkolt Szingapúrban
Fotó: MTI

Babos ebben az évben folyamatosan szállította a jobbnál jobb eredményeket, párosban Kristina Mladenoviccsal két Grand Slam-döntőbe is bejutott (Ausztráliában nyertek is), a soproni születésű sztár pedig első is volt már a párosok világranglistáján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ehhez a sikerszériához arra is szükség volt, hogy Babos magánélete rendeződjön, egyre jobb eredményeket ér el, mióta rátalált a szerelem. Párja, Péter a lehető legtöbb versenyre igyekszik elkísérni kedvesét, Szingapúrban is ott szurkolt a lelátón.

Fotó: Twitter

„Pétert Magyarországon ismertem meg, interneten keresztül, egy ismerősöm ismerőse. Életemben először a kezembe vettem a dolgokat, és én írtam rá. Csak annyit írtam, hogy szia. Erre ő kérdezte, hogy ismerjük-e egymást, mondtam, hogy nem, de te nem ismersz engem esetleg? Neki gőze sem volt se a teniszről, se hogy én kivagyok, úgyhogy így volt ez a legjobb” – mesélte nevetve Babos a Lakástalkshow egyik adásában.