HŰHA

Azon­nal le­fúj­ták a for­ga­tást, fáj­dal­mas bal­ese­tet szen­ve­dett a sztár­szí­nész

Na­gyon mér­ges bal­sze­ren­cséje miatt, de saj­nos a fel­épü­lé­séig esély sincs arra, hogy foly­tas­sák a fil­me­zést.
  • Szerző: Ripost

Felfüggesztették az új, szám szerint huszonötödik James Bond-film forgatását, mert az 51 éves sztárszínész, Daniel Craig bokasérülést szenvedett. Egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy a színész felépüléséig nem haladhatnak a munkálatok Jamaicában.A londoni Pinewood Studios törölte a filmezést, amelyet a hétvégére terveztek - írja a Daily Mail. A baleset egy bennfentes szerint akkor történt, amikor az egyik jelenet miatt Craignek rohannia kellett - futás közben azonban megbotlott, és szerencsétlenül esett. A színész sérülése nagyon fájdalmas, egyből a bokájára panaszkodott.Állítólag nagyon felzaklatta balszerencséje, dühében még a kabátját is a földre dobta.

A kész filmet a tervek szerint jövő áprilisban mutatták volna be, de a baleset miatt ez a dátum csúszhat. Azt is tudni már, hogy az Oscar-díjas, Freddy Mercuryt is megformáló Rami Malek fogja játszani a film főgonoszát, illetve ez lesz az utolsó alkalom, hogy Daniel Craig visszatér a 007-es szerepébe.

EZEKET OLVASTAD MÁR?