HŰHA

Nincs több esé­lye Tahi Tóth Lász­ló­nak

Az egész or­szág ag­gó­dik Tahi Tóth Lász­lóért, akire pén­te­ken agy­ér­mű­tét vár az­után, hogy ja­nuár 21-én elő­adás köz­ben rosszul lett a Jó­zsef At­tila szín­ház­ban.
  • Szerző: Ripost

A Jászai Mari-díjas művészen csak az az életmentő műtét segíthet, amit pénteken hajtanak végre rajta orvosai. Így tudnak csak enyhíteni a fájdalmain. A kínzó panaszokat egy ér okozza, ami nyomja a színész agyát. Tahi Tóth Lászlótkedden szállították át a Honvédkórházból az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe, hogy ott hajtsák végre az operációt. Bár a legjobb kezekbe került, még így sem lesz veszélytelen számára a beavatkozás.

Fotó: Szabolcs László

„Beszél, kommunikál, de utálja ezt a kiszolgáltatott helyzetet. Először is köszöni a folyamatosan érkező biztató, érdeklődő üzeneteket, nagyon jólesik neki, hogy ennyien gondolnak rá. Azt mondja, még egy csomó jó szerepet el akar játszani, tehát mindenképp felépül”

– mondta lapunknak Kárászy Szilvia, aki bízik férje felépülésében, de nem titkolja: fél a műtéttől.

A lapunk által megkérdezett orvos szerint sajnos van ok az aggodalomra. További részletekért keresse a csütörtöki Ripost napilapot.