HŰHA

El­ké­pesztő tit­kok de­rül­tek ki A Dal győz­tes ban­dá­já­ról

Szom­bat este mé­dia­tör­té­neti pil­la­nat­nak le­het­tek tanúi A Dal 2018 nézői, hi­szen elő­ször kép­vi­seli majd Ma­gyar­or­szá­got egy me­tál­banda az Eu­ro­ví­ziós Dal­fesz­ti­vá­lon
  • Szerző: E.J.

Az AWS tagjait meglepte a nézők döntése, az eredményhirdetés után látszott, ahogy az együttes frontembere, Siklósi Örs percekig szinte szóhoz sem jutott. A exkluzív interjút készített a győztes csapattal, a banda tagjai számos érdekesség mellett elárulták, a győzelem hatására sem fogják feladni eddigi életüket.

Fotó: MTVA
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ripost: Amikor kimondták a neveteket, látszott az arcodon, hogy szóhoz sem jutsz a döbbenettől. Míg a többiek ugráltak örömükben, te csak álltál mozdulatlanul. Mit éreztél akkor?

Siklósi Örs: Nagyon meglepődtem, leírhatatlan érzés volt. Akkor, ott nem tudtam felfogni, hogy ez velünk történik, de természetesen nagyon örülök.

Ripost: Akkor most retteghetnek a budapesti kocsmatulajdonosok? Hogyan ünnepelitek meg a győzelmet?

S.Ö.: Nagyon fárasztó volt ez az időszak mindannyiunk számára, így eddig bulizni nem nagyon volt időnk, úgyhogy most egy kicsit kiengedünk, végül is nem minden nap jut ki az ember az Eurovíziós Dalfesztiválra.

Fotó: MTVA

Ripost: Élvezitek, hogy híresek lettetek és már az egész ország ismeri a neveteket és arcotokat?

Eközben a címlapon

S.Ö.: Igen, nagyon örülünk ennek a népszerűségnek, mert így eljuttathatjuk az általunk képviselt értékeket azokhoz is, akikhez a műsor nélkül nem lett volna lehetőségünk. Viszont, lehet, hogy meglepő lesz, de sztárok nem szeretnénk lenni.

Ripost: Ezt hogy érted?

S.Ö.: A csapatban közülünk mindenkinek megvan a polgári foglalkozása, és azt semmiképpen nem szeretnénk feladni. Mint szinte minden rockzenésznek, nekem is van „rendes” foglalkozásom a zenélés mellett. A fogyasztóvédelem területén dolgozom, és élvezem ezt az életet. Heti öt nap munka, hétvégén pedig koncertezünk a bandával, akkor a hétköznapokban felgyülemlett gőzt is kieresztjük.

Fotó: MTVA

További titkokat tudhatsz meg az együttesről a napilap hétfői számában. Keresd az újságárusoknál!