LELKIZŐ

Au­re­lio drá­mai val­lo­mása: Ha apám élne, már el­te­me­tett volna

Az egy­kori va­ló­ság­show-hős csak la­punk­nak me­sélt élete leg­ne­he­zebb idő­sza­ká­ról. Au­ré­lio ekkor is­merte fel, hogy ha­tal­mas baj­ban van.
  • Szerző: Buster

Aurelio éppen az a harsány, szókimondó ember, aki évekkel ezelőtt volt, amikor az egész ország megismerte egy valóságshow-ban. Amikor győztesként, saját lakással, autóval és sok millió forinttal visszatért a valóságba, nem tudott ellenállni a kísértésnek, és a kokain rabjává vált. Szenvedélye teljesen átvette felette az irányítást, ő pedig boldog tudatlanságban száguldott a végzete felé. A most 27 éves celeb élete legnehezebb időszakáról mesélt lapunknak A legbátrabb páros második szériájának sajtótájékoztatóján, ahová párjával, Dominikával érkezett. "Ott ültem huszonnégy évesen egy kétszázhetven négyzetméteres házban teljesen egyedül, és tudtam, hatalmas bajban vagyok, és itt most nem a felelősségre vonásra gondolok, hiszen akkor ébredtem rá, hogy tulajdonképpen az életemmel játszok.

EZT OLVASTAD MÁR?
Mai fejjel ki merem jelenteni, ha édesapám még élne, mára már biztosan ő temetett volna el engem.

Hiszen a halála előtt már napi kettő, esetenként pedig akár négy gramm kokaint toltam.Apám halála napján fogadtam meg, hogy leteszem a drogokat és azóta tiszta vagyok”

- mesélte a napilap csütörtöki számában Aurelio. A lapból azt is megtudhatod, hogy viselte az elvonási tüneteket, és hogy mit tesz érte édesapja a mai napig is.