INSIDER

Át­vál­to­zik Bu­da­pest egy része Ame­ri­kává gye­rek­na­pon

A lur­kók még csak nem is sej­tik, mi­lyen lé­leg­zet­el­ál­lító ka­land­ban lehet majd ré­szük május utolsó va­sár­nap­ján a fő­vá­ros­ban!
  • Szerző: RIPOST

Május 26-án kizárólag a gyerekek szórakoztatására készül egy felejthetetlen, libabőrős élménnyel az extrém ajándékokkal foglalkozó Meglepkék csapata. A gyereknapon a Tinódi Lantos Sebestyén köz, a Boráros tér, a Lechner Ödön Fasor és a Soroksári út egy picit átváltozik Amerikává, hogy a gyerekek is átélhessék, milyen érzés egy Dodge Chargerben, Dodge Challengerben, Camaroban, Mustangban, Lamborginiben vagy Ferrariban kocsikázni. De, hogy a régi idők „nagyjai” se maradjanak ki, a kicsik kipróbálhatják, hogyan pöfög egy négyütemű Trabant vagy milyen a kézi váltó egy Ladában.

Ezzel azonban még nem ér véget a meglepetések sora, ugyanis a brigád elindít egy játékgyűjtési is akciót is, hogy mosolyt csalhassanak majd a daganatos betegségben szenvedő kicsik arcára.

EZT OLVASTAD MÁR?

A Játékmentés lényege, hogy összegyűjtik azokat a játékokat, amiket mások örömmel felajánlanak, hogy örömet szerezzenek azoknak a gyerekeknek, akiknek nap mint nap meg kell küzdeniük a betegségükkel, miközben legtöbb idejüket egy kórházi szobában töltik.

A Meglepkék csapata összefogott Az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvánnyal, ami azért jött létre, hogy segítsen a kicsiknek a gyógyulás ideje alatt.

Ezek a gyermekek sok esetben hosszú hónapokat töltenek a kórházban szinte mindentől elzárva, de mi hiszünk abban, hogy ha együtt segítünk, minden sikerülhet

– mondta Sashalmi Attila cégvezető, aki arra buzdít mindenkit, hogy legyen Játékmentő!

Nagyon fontos azonban, hogy plüssjátékokat nem tud átvenni az Alapítvány, így azokat ne vigyenek az adományozók.

Eközben a címlapon
Akik szeretnének részt venni ezen a különleges napon és gyermeküknek maradandó élményt adni, azok e-mailben tudnak regisztrálni és időpontot foglalni. Csak annyit kell tenniük, hogy figyelik a Meglepkék.hu facebook oldalát és a kiválasztott autónál időpontot foglalnak. Az összegyűjtött jó minőségű játékokat május 26-ig várják a Budapest, Tinódi Lantos Sebestyén köz 1-be. A begyűjtött játékokkal teli autókonvoj május 27-én útra kel!