NÍNÓ

Négy em­bert tar­tóz­tat­tak le Árpa At­tila la­ká­sá­ban

Mi­köz­ben Árpa At­tila azzal hak­nizza körbe a mé­diát, hogy "ál" drog­raz­ziát tar­tot­tak la­ká­sá­ban a rend­őrök, addig a ha­tó­ság a hi­va­ta­los köz­le­mé­nyé­ben egy­ér­tel­műen le­írja: több em­bert is elő­ál­lí­tot­tak a raz­zia során, akik ellen el­já­rás in­dult. Úgy tud­juk, a szí­nész is a gya­nú­sí­tot­tak kö­zött van.
  • Szerző: RIPOST

Egy nap alatt két drogdílert fogott el a rendőrség március 22-én, akiknél összesen 3 millió forint értékű kábítószert is sikerült lefoglalni. A rendőrség hivatalos közleménye szerint ugyanezen a napon a XII. kerületben is elfogtak egy nőt és három férfit kábítószer-fogyasztás és -birtoklás megalapozott gyanúja miatt, akiket gyanúsítottként hallgattak ki.

Fotó: DFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Különös egybeesés, hogy mindez éppen akkor történt, amikor Árpa Attilánál is drograzziát tartottak a hatóság emberei – erről a számolt bea keddi számában. Bár a színész lapunk kérdésére úgy nyilatkozott, hogy nincs köze a drogos ügyekhez, nem indult ellene eljárás, információnk szerint ő az egyike azoknak a személyeknek, akik kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki a zsaruk.

Árpa a Blikknek különös érveléssel állt elő a razzia napjáról, miközben mellékesen ország-világ előtt elismerte, hogy korábban drogot fogyasztott.

A lapnak úgy fogalmazott: egy tét nélküli pókerpartira hívta át magához hat barátját. Elmondása szerint ekkor jelentek meg az otthonánál a nyomozók. Egyfajta viccként jellemezte a hatósági eljárást, amiért még a hűtőjébe és a kukájába is belenéztek a nyomozók. Bár a színész-producer hevesen tagadja, hogy drogot találtak volna az otthonában, a rendőrség közleménye másra enged következtetni.Árpa azt állítja, hogy drogot nem, de fájdalomcsillapítót mégiscsak lefoglaltak nála az egyenruhások. Felmerül a kérdés, hogy miért, hiszen aligha gyógyszerért csöngettek be hozzá egy kisebb osztaggal…

De ne hidd, hogy itt vége a történetnek! A további részleteket a szerdai napilapban találod!