HŰHA

Kü­lön­le­ges pro­duk­ci­ó­val ké­szül A Dal 2019-re Antal Timi

Az éne­kesnő fér­jé­vel együtt indul a Duna Te­le­ví­zió mű­so­rá­ban, a pro­duk­ci­ó­juk pedig szá­mos meg­le­pe­tést rejt ma­gá­ban.

Férjével együtt indul A Dal 2019-ben Antal Timi. Az énekesnő 2015-ben a középdöntőig jutott a Duna Televízió dalversenyében, ám az idei produkciója több szempontból is különleges jelentőséggel bír számára.

Fotó: Szabolcs László
EZEKET OLVASTAD MÁR?

"A dal szövege eredetileg egy vers volt, amit a barátnőm, Szigyártó Johanna írt. Néhány hónappal ezelőtt megkértem, hogy küldje át néhány művét, mert még nem olvastam egy versét sem. Meg is mutatta nekem a Kedves világot, ami rögtön mély benyomást tett rám és megihletett. Egy-két hét alatt megírtam a dallamot, a férjem, Gergő pedig elkészítette rá a hangszerelést. A produkcióban majd Gergő gitározik és vokálozik, én énekelek, és még egy hegedűművészt is felkértünk, mert a dal népi motívumokkal van fűszerezve" - mondta el a -nak Timi, aki semmiképpen nem szeretné angol nyelven is felénekelni a dalát.

"Úgy gondolom, mivel a közönségünk magyarajkú, feladatunk, hogy a dalunkat magyar nyelven adjuk elő akar itthon, akár külföldön" - fogalmazott az énekesnő.