LELKIZŐ

Nem ön­gyil­kos­ság: Így hal­ha­tott meg a Fa­mí­lia Kft. Szép apu­kája

Bár a kö­rül­mé­nyek és a la­ká­son le­fog­lalt két zacskó gyógy­szer arra en­ged­nek kö­vet­kez­tetni, hogy Ádám Tamás el­dobta ma­gá­tól az éle­tet, ba­rá­tai biz­to­sak abban, hogy a kul­ti­kus Fa­mí­lia Kft. fő­sze­rep­lője vé­let­len gyógy­szer­bal­eset ál­do­zata lett.
  • Szerző: Buster

Rengeteg a kérdőjel Ádám Tamás  tragikus halála kapcsán. Sokan úgy gondolják, hogy a színész szándékosan túladagolta valamelyik gyógyszerét, mert nem akart tovább élni, de ismerősei, és barátai ezt cáfolják.

Fotó: Facebook

Ezt látszik alátámasztani az a tény is, hogy a Família Kft. Szép apukájaként országosan ismert színész élete utolsó napjaiban is aktívan posztolt a közösségi oldalon, illetve erre utal egykori kollégája, Esztergályos Cecília Mokkában tett nyilatkozata is, amelyből kiderült: ugyan a színész lemondta azt a közönségtalálkozót, amelyre együtt utaztak volna, de nem az emlegetett depresszió, hanem egy családi program miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Kedvenc pubjában Ádám Tamás barátait még tegnap is döbbenten álltak a történtek előtt.

"Olvastuk, hogy Tamás lakásáról több szatyornyi gyógyszert foglaltak le a helyszínelő rendőrök...Nem volt fiatal, biztosan voltak olyan egészségügyi problémái, amikre gyógyszereket szedett, de hogy ezekből szándékosan többet vett volna be a kelleténél, az elképzelhetetlen.

Mi sokkal inkább gyógyszerbalesetre gondolunk

- mondta a színész kedvenc helyének másik törzsvendége, arra utalva, hogy talán az egyik kapszula léphetett rossz reakcióba egy másik gyógyszer hatóanyagával a tragédia előtti pillanatokban. Hogy mi utal még a baleset lehetőségére, arról a napilap szombati számában olvashat.