ÉLETMÓDI

A szuper-orgazmus legfőbb titka: Ezt műveli a nő vaginájában a síkosító

Adomány a szexhez a síkosító gél, mely végletekig fokozza a pénisz és a vagina gyönyörû táncának izgalmát. Bátorságot is ad, és így tényleg eszelős lesz az orgazmus!
  • Szerző: J.D.

Iszonyatosan be vagy indulva, látod, érzed, hogy a csaj is: gyorsabban veszi a levegőt, néha elakad a lélegzete, és egész testében remeg. Ujjaid felvándorolnak a combján, lágyan megcirógatod ujjbeggyel a női szentélyt: az izgalmasan puha szeméremajkakat, teszel egy kis kitérőt a csikló felé is. Majd ujjaid a hüvelybe csusszannak – és ekkor megérzed, hogy tökéletesen száraz odabent, pedig a csaj eszméletlenül kíván téged.

Még mindig nagyon sokan azt hiszik, kizárólag a nedvesedés mutatja, hogy a nő fogadókész – pedig rengeteg oka lehet annak, ha száraz marad a hüvely. Érdemes bevetni a síkosítót; megkönnyíti a dolgokat, sőt, sokkal élvezetesebbé teszi a szexet.

1. Könnyebben hatolsz be a puha kéjbarlangba

Ha szárazság van odalent, fájdalmas a behatolás a nőnek, a férfinak pedig kellemetlen. Ha síkosítót használtok, könnyebben befogad a női szentély, és csak azt fogod érezni, ahogy a vaginaizmok körülölelik a szerszámodat.

2. Többet nincs akadálya az izgató, ritmikus mozgásnak

A síkosításnak köszönhetően tudtok olyan ritmusban mozogni, ami a legtöbb nőnek ideális az orgazmushoz: a lágy, hintázó mozdulatok miatt a péniszed ütemesen izgatja a csiklót és a G-pontot, és hamarosan azt veszed észre, hogy a nő verejtékezni kezd, egész testében finoman megremeg, és egy hosszú sóhajjal eljut a csúcsra.

3. Felpörgeti az eseményeket a zuhanyzóban

A víz ugyanis egyáltalán nem síkosít, sőt, kevésbé lesznek nedvesek a csajok a permetező vízsugár alatt. Egy vízbázisú síkosítóval a forró zuhany alatt is eszméletlen lesz az együttlét.

4. Adhattok egymásnak hideget, meleget

Nem csak az aktust olajozhatjátok meg vele, némelyik síkosítót úgy tervezték, hogy fokozza a vágyat. Van, amelyik felmelegít benneteket odalent, ezzel növeli a vérbőséget, de olyan is van, ami először hideg, mint a jégkocka, és azzal okoz eszméletlen gyönyört, ahogy elolvad a bőrön.

5. A férfi gyönyöre is kirobbanóbb

Orális szexnél a lányok a nyálukkal szoktak síkosítani; azonban egy ízesített termékkel sokkal könnyebb az orál, így neki csak arra kell figyelnie, hogyan kényeztesse a férfiasságod az ajkaival és a nyelvével.

6. Kényelmesebb a gyors menet

Fáradtan, munka után egyikőtöknek sincs mindig ereje, ideje a hosszú előjátékra – de akkor nedvesedés sincs. Ekkor segíthet a síkosító. Sok nő kimondottan szereti, hogy akkor se kell lemondani az élvezetről, ha munka után, késő este estek egymásnak tíz percre.

7. Gumival is lehet érezni egymást

Tegyetek egy picit az óvszer belsejébe, a csúcsára, mielőtt felhelyezitek! Így sokkal jobban érezni fogod a nőt, mintha szárazon csinálnátok! Ha kívülre is tesztek, még könnyebb a behatolás, és csak az örömre kell koncentráljatok.

8. Masszírozd a ciciket, használd olajként a síkosítót

Szárazon a simogatás sem olyan kellemes, ezt biztos tapasztaltad már. A nőd odáig lesz a gyönyörtől, ha síkosítót is bevetsz a simogatásnál, lágy masszírozásnál.

9. Nedves csiklóizgatás

Egy borsószemnyi síkosítóval a mutatóujjad hegyén lágyan vedd kezelésbe a csiklót: körkörös mozdulatokkal, fel-le haladj. Az érzékeny bőr hálás lesz a finomabb és lágyabb érintésért, eszméletlenül be fog indulni a csajod!