BOZÓT

A náci SS jelszavát tetováltatta magára a Jobbik-elnök rasszista erőszakkal megvádolt fia

Régóta követnek szélsőséges nézeteket, a náci tanok rajongói, a hírhedt rohamosztag, az SS hívei a Jobbik elnökének fiai, akiket rasszista erőszak miatt a héten állítottak bíróság elé. Kedvencük egy Hitler-idézet.
  • Szerző: Ripost

 

Sneider Tamás, az Országgyűlés alelnöke, a Jobbik új elnöke amúgy büszke a fiaira, és politikai támadásnak látja, hogy rasszista erőszak miatt börtönbüntetést kért rájuk az ügyész.

Sokat elmond, hogy az idősebb fiú nemrég magára tetováltatta az SS hírhedt jelmondatát, Adolf Hitler kedvenc mondását.

Becsületem a hűség, azaz németül: Meine Ehre heißt Treue.

Ma folytatódik a büntetőper


Az egri bíróságon ma tanúk meghallgatásával folytatódik a büntetőper, aminek másod illetve harmadrendű vádlottjai a Sneider fiúk.

A vádirat szerint a Sneider fiúk barátaik társaságában egy cigány családot fenyegettek, zaklattak, üldöztek, félemlítettek meg. A vád ellenük rasszista erőszak és közúti veszélyeztetés.

Édesapjuk, a Jobbik frissen megválasztott elnöke, amikor kiderült a bűncselekmény, a Népszavának azt nyilatkozta, hogy büszke a gyerekeire, akikre letöltendő szabadságvesztést kért az ügyészség. Amúgy a Jobbik elnöke hasonló bűntett, rasszista erőszak miatt már kapott börtönbüntetést. Õ súlyosan bántalmazott egy találomra az utcán kiválasztott cigány embert, akinek összetörte az arccsontját. 


A %% értesülése szerint a Jobbik-elnök fiai apjuk skinhead múltját követve lettek elszánt rajongói a náci tanoknak, példaképük a hírhedt gyilkos rohamosztag, az SS.

Ezért döntött úgy az idősebb Sneider gyerek nemrégiben, hogy magára varratja az SS, a Schutzstaffel, a hírhedt halálfejes náci kommandó jelmondatát:  BECSÜLETEM A HÛSÉG.

Hitler kedvenc mondása

A %% megszerezte az idősebb Sneider fiú  az SS tetoválással dicsekvő fotóit.  Ezeket  újnáci baráti körében küldözgeti körbe, teszi széles körben hozzáférhetővé.
 

Becsületem a hűség, azaz Meine Ehre heißt Treue. S. Erik - a büntetőeljárás miatt csak így írhatjuk le a nevét, gyakran dicsekszik azzal, hogy ez a jelmondat egyenesen Adolf Hitlertől, a náci vezértől származik, aki így köszönte meg a hosszú kések gyilkos éjszakája után az SS hűségét…

 

Erőszakos posztok, fotók

A Sneider fiúk és baráti társaságuk a közösségi médiában gyakran posztol erőszakot sugárzó képeket és szövegeket. Van mire büszkének lennie Sneider Tamásnak, a Vona Gábort követő Jobbik-elnöknek, a Magyar Országgyűlés alelnökének.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?