BOZÓT

A náci SS jel­sza­vát te­to­vál­tatta ma­gára a Job­bik-elnök rasszista erő­szak­kal meg­vá­dolt fia

Ré­góta kö­vet­nek szél­ső­sé­ges né­ze­te­ket, a náci tanok ra­jon­gói, a hír­hedt ro­ham­osz­tag, az SS hívei a Job­bik el­nö­ké­nek fiai, aki­ket rasszista erő­szak miatt a héten ál­lí­tot­tak bí­ró­ság elé. Ked­ven­cük egy Hit­ler-idé­zet.
  • Szerző: Ripost

Sneider Tamás, az Országgyűlés alelnöke, a Jobbik új elnöke amúgy büszke a fiaira, és politikai támadásnak látja, hogy rasszista erőszak miatt börtönbüntetést kért rájuk az ügyész.

Sokat elmond, hogy az idősebb fiú nemrég magára tetováltatta az SS hírhedt jelmondatát, Adolf Hitler kedvenc mondását.

Becsületem a hűség, azaz németül:Meine Ehre heißt Treue.

Ma folytatódik a büntetőper

Az egri bíróságon ma tanúk meghallgatásával folytatódik a büntetőper, aminek másod illetve harmadrendű vádlottjai a Sneider fiúk.

A vádirat szerint a Sneider fiúk barátaik társaságában egy cigány családot fenyegettek, zaklattak, üldöztek, félemlítettek meg. A vád ellenük rasszista erőszak és közúti veszélyeztetés.

Eközben a címlapon
Édesapjuk, a Jobbik frissen megválasztott elnöke, amikor kiderült a bűncselekmény, a Népszavának azt nyilatkozta, hogy büszke a gyerekeire, akikre letöltendő szabadságvesztést kért az ügyészség. Amúgy a Jobbik elnöke hasonló bűntett, rasszista erőszak miatt már kapott börtönbüntetést. Ő súlyosan bántalmazott egy találomra az utcán kiválasztott cigány embert, akinek összetörte az arccsontját. 

A értesülése szerint a Jobbik-elnök fiai apjuk skinhead múltját követve lettek elszánt rajongói a náci tanoknak, példaképük a hírhedt gyilkos rohamosztag, az SS.

Ezért döntött úgy az idősebb Sneider gyerek nemrégiben, hogy magára varratja az SS, a Schutzstaffel, a hírhedt halálfejes náci kommandó jelmondatát:  BECSÜLETEM A HŰSÉG.

Hitler kedvenc mondása

A megszerezte az idősebb Sneider fiú  az SS tetoválással dicsekvő fotóit.  Ezeket  újnáci baráti körében küldözgeti körbe, teszi széles körben hozzáférhetővé.  

Becsületem a hűség, azaz Meine Ehre heißt Treue. S. Erik - a büntetőeljárás miatt csak így írhatjuk le a nevét, gyakran dicsekszik azzal, hogy ez a jelmondat egyenesen Adolf Hitlertől, a náci vezértől származik, aki így köszönte meg a hosszú kések gyilkos éjszakája után az SS hűségét…

Erőszakos posztok, fotók

A Sneider fiúk és baráti társaságuk a közösségi médiában gyakran posztol erőszakot sugárzó képeket és szövegeket. Van mire büszkének lennie Sneider Tamásnak, a Vona Gábort követő Jobbik-elnöknek, a Magyar Országgyűlés alelnökének.

Fotó: MTI