BOZÓT

A Heti Napló pornóbotránya, új fejlemények. Döntés 2 hét múlva

A legfontosabb kérdés, hogy ki szivárogtatta ki a mûsor készítőinek vállalhatatlan beszélgetéseit. A tulajdonosi kör meglepődött és megdöbbent.
  • Szerző: RIPOST

Kínos, vállalhatatlan, ezekkel a jelzőkkel illetik az ATV-ben a vasárnap esti műsor, a Heti Napló körül kirobbant botrányt. Mint ismeretes a stáb egyes tagjai lemásolták, kifotózták és körbeküldték a bulvármédiában a műsorvezető Sváby András és kollégái „szakmai” levelezését, amikor is egy Soros Györggyel és édesanyjával kapcsolatos hír ürügyén elszabadult a pokol.

Pornográf, sőt perverz bejegyzések, posztok, hozzászólások tömege követte egymást a lehető legvadabb stílusban. Aztán az egészet körbeküldték a médiában  Most mindenekelőtt a kiszivárogtató személyére szeretnének rájönni.

 

Az első részletek egy bulvárlapban jelentek meg, az ismeretlen tettes a telefonjával készített képernyőfelvételt, „printscreent” juttatta el az újsághoz. Ezt vetik most össze a perverz beszélgetések más résztvevőinek ugyancsak kiszivárogtatott, a bulvársajtóban körbeküldött anyagaival. Így lesz pontosan kikövetkeztethető, ki indította el a lavinát.

Ki volt az, aki elsőként lefotózta a saját telefonjának képernyőjét, hogy aztán a nyilvánosság elé tárja a legvadabb pornóoldalakat idéző eszmecserét.

A %% úgy értesült, hogy az ATV tulajdonosi körét nagyon kellemetlenül érintette, hogy a Heti Napló stábja ilyen brutális stílusban értekezik egymással. Úgy tudjuk, hogy Német Sándor „meglepve és megrökönyödve” értesült a vállalhatatlanul alpári beszélgetéssorozatról, amit ráadásul maguk a résztvevők „dobtak piacra”, ki tudja milyen érdekektől vezéreltetve.

Aki kinyitotta „Pandora szelencéjét”, talán fel sem fogta, hogy mit tesz. Hiszen egy hírműsor készítői számára a nyilvánosság előtt vállalhatatlan az a perverz stílus és tartalom, amivel a Heti Napló stábjának tagjai egymás között kommunikálnak. Szánalmassá és nevetségessé válnak mindannyian. Ráadásul a kínosan perverz beszélgetés a hírműsor szakmai fórumán zajlott, ahol témákat, határidőket, az adás körüli teendőket is megbeszélték.

Az ATV belső köreiből származó információ szerint május 20-a, pünkösd után, azaz alig valamivel több, mint 2 hét múlva születhet állásfoglalás a történtekkel kapcsolatosan.

 

 

És ezeket olvastad már?