HŰHA

A fél or­szág ta­lál­gat: Me­lyik ma­gyar sztár van a nyil­vá­nos szex­vi­deón?

Sokan egy híres sztár­mo­dellt is­mer­nek fel a gát­lá­sait le­vet­kőző hí­res­ség­ben, mások az egy­kori szép­ség­ki­rály­nőt.

Egy biztos, a híresség többek szeme láttára Ittasan dülöngélt, majdnem elesett, aztán magáról elfeledkezve egymagában rázta a "táncot".

Később az ismert magyar médiaszemélyiség szó szerint rámászott egy ismeretlen férfira. Ezt több szemtanú állítja, akik néhány napja ott jártak Budapesten a Jazzy pubban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Csókolózni próbált vele, amit az illető még úgy ahogy elviselt. De amikor ahíresség lényegében letérdelt, majd leült eléje és megpróbálta kigombolni a sliccét - ez látható lényegében a videón -, akkor már igyekezett lerázni.

A videón jól látható, hogy a híresség a férfi nadrágjába próbál benyúlni, miközben nyilvánvalóan a sok alkoholtól egyensúlyzavarai vannak.

A férfi előbb magához vonja, de aztán már inkább menekülne. A nagy igyekezetben még a hölgy ruhájának a pántja is lecsúszik..

Mióta nyilvánosságra került a helyszínen készült rövid felvétel és százezrek látták, sokan találgatnak. Ki van a felvételen? Egykori szupermodell? Korábbi szépségkirálynő? Lecsúszott színésznő? Sokan abból próbálnak kiindulni, hogy a híresség az elmúlt napokban a névnapját ünnepelte, így hát a naptárt böngészik...

Eközben a címlapon