RIPOSTER

A Du­ná­ban für­dő­zött két fi­a­tal éj­szaka, nem ta­lál­ják őket

A Mar­git­szi­get­ről ment a Du­nába két férfi még szerda éjjel, a sod­rás a folyó kö­ze­péig vitte őket. Egye­lőre nem tudni, mi lett velük, ren­ge­teg hajó volt akkor vízen.
  • Szerző: RIPOST

Felelőtlen fiatalokat láttak szerda éjfél körül a Dunában. Az egyik szemtanú szerint a két férfi a Margitszigeten lévő hotel mellől ment a folyóba fürdeni, a sodrás viszont egészen a víz közepéig vitte őket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fél perc alatt bent voltak a közepén. Írjatok, ha túléltétek, mert nem normális, amit csináltatok! A Duna közepén rengeteg hajó jött-ment

– írta egy Facebook-csoportba Andrea, aki azonnal tárcsázta a 112-t, hogy segítséget hívjon.

ILLUSZTRÁCIÓ
ILLUSZTRÁCIÓ
Fotó: MTI

A történtekkel kapcsolatban természetesen megkerestük a rendőrséget, megerősítették a szemtanú állításait.

A Tevékenység-irányítási Központba augusztus 9-én 23 óra 16 perckor bejelentés érkezett, hogy a Margitsziget partjáról két személy bement a Dunába

– reagált a megkeresésére a kommunikációs osztály, viszont azon kérdésünkre, hogy megtalálták-e a két férfit, lesújtó, rövid választ adtak. „Nem” – zárta rövidre a rendőrség.

Rengeteg vízi tragédia történt A korábbi cikkében beszámolt arról, hogy tíz éve nem fulladt annyi ember a Balatonba, mint idén, a strandszezonnak pedig még nincs vége. Az országos statisztikáról a rendőrség tájékoztatta a -ot. „Magyarországon 2016-ban 111, míg 2017. január 1-je és augusztus 7-e között 104 esetben történt vízbefulladás a nyílt vizeken” – írta az ORFK.