BOZÓT

2 éve Botka nevén van a 25 milliós luxusautó! Hamis a vagyonnyilatkozat!

Szegeden sokan tudtak róla, hogy a polgármester évek óta nem a valóságnak megfelelő vagyonnyilatkozatot ad be, amikor egyszerûen letagadja a 25 milliós amerikai dzsipet.
  • Szerző: RIPOST

A hivatalos irat magáért beszél. Botka László legutóbbi, 2017 januárjában leadott,

saját kezűleg aláírt vagyonnyilatkozatában egyszerűen letagadta a nevén szereplő amerikai luxusautót.

A hivatalos iratban  átlósan át is húzta a járművekre vonatkozó kitöltetlen bevallási oldalt, így demonstrálva, hogy neki aztán semmije nincsen. A hamis vagyonbevallás a szegedi önkormányzat honlapján cikkünk írásakor még olvasható volt. A képviselői vagyonnyilatkozatok között a harmadik volt a sorban.

Az eltitkolt luxuskocsi már évek óta foglalkoztatja a Tisza-parti város lakóit...

 

Széles körben háborognak Szegeden, hogy Botka már második éve hazug módon letagadja a 25 milliós autót, ami különösen kényelmetlen lett számára, mióta a szocialisták miniszterelnök-jelöltje lett, és a gazdagok megadóztatásáról beszél. Úgy tudjuk, hogy a városban körbejár egy, a forgalmiról valamelyik autószervizben készített fénymásolat is...

A Grand Cherokee Limited a %% információi szerint már több mint két éve az MSZP-s politikus nevén van, csak a botrányt elkerülendő hagyták ki több alkalommal is a vagyonbevallásból.

Frissítés:

Újságírók kérdésére Botka László szóvivője tegnap nem tagadta, hogy a luxusautó a család tulajdonában van. Vagyis lényegében beismerte, hogy a polgármester vagyonbevallása hamis.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?