HŰHA

Ő lehet Liptai Claudia utódja a TV2-nél

A mű­sor­ve­ze­tőnő ja­nu­ári tá­vo­zá­sá­val nem sok női mű­sor­ve­zető marad a csa­tor­ná­nál. Két fi­a­tal nő jöhet szóba utód­ként, hi­szen nem ve­zet­het min­dent Ördög Nóra egye­dül...
  • Szerző: Ripost

Míg a férfiaknál megvan a változatosság, Kasza Tibi, Majka, Tilla és Stohl András is képes egy nagyszabású szórakoztató műsort a hátán elvinni, erre a hölgyek közül egyelőre egyedül Nóri képes önállóan. Stohl Luca például még csak két éve gyakorolja a műsorvezetést a FEM3 Caféban és idén vetették csak be a Ninja Warrior Hungary női műsorvezetőjeként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Mádai Vivi sokkal rutinosabb, ő lehet az igazi befutó, de az utóbbi időkben ő sem vezetett esti élő műsort. Vivi 2010-ben még az RTL Klubon tűnt fel, ahol a ValóVilág háttérműsorát vezette. Azóta főleg reggeli műsorsávban volt látható: előbb a Reggeli, később a FEM3 Café, majd a Mokka műsorvezetőjeként.

A Ninja Warrior Hungary adásai felvételről mentek, így az élő show-rutinja jelenleg még belőle is hiányzik. Mire egy televíziós egész estés élő show-t kaphat, mert már magabiztosan tud benne remekelni, éveknek is el kell telniea csatorna valószínűleg tudatosan nevelte a fiatal műsorvezetőnőket, akiket akár a közeljövőben is bevethet az új műsoraiban.

Amikor döntés született arról, hogy nem hosszabbítunk szerződést Liptai Claudiával, természetesen minden tényezőt fi­gyelembe vettünk. Nem ke­rül ve­szélybe semmilyen mű­sor ember­hiány miatt, emellett gondoskodunk az utánpótlásról. Ahogy korábban is nyilatkoztuk, amennyiben mindkét fél úgy kívánja, a jövőben is együtt dolgozunk Claudiával – tudatta a TV2 sajtóosztálya a Borssal.