BOZÓT

Szerző Metropol

2 hónapja

Magára hagyta a kukásokat, vett egy gyémántgyűrűt és a floridai birtokán pihen Mártha Imre

Miközben a FKF munkatársainak bérkövetelései továbbra sem rendezettek, és a kukások lényegében bármikor újra sztrájkba kezdhetnek, a budapesti közműholding teljhatalmú ura Floridába utazott vakációzni.

Ismét a közösségi médiában dicsekedett el a Gyurcsány-fióka, hogy Floridában pihente ki a budapesti közművek vezetéséből fakadó fáradalmait. Mártha Imre ismét több kérkedő képet osztott az ismerőseivel arról, ahogy a Mexikói-öböl fehérhomokos tengerpartján sétál barátnőjével, és közösen jachtoznak a Ten Thousands Islands zegzugos öbleiben.

A Metropol értesülései szerint Mártha az október nagy részét a napfényes Floridában töltötte, mintegy elmenekülve az európai energiaválság és a drága rezsiszámlák elől… Hogy Karácsony Gergely kedvenc cégvezetője az utazás alatt szabadságot vett-e ki, vagy „home office-ból” látta el a budapesti feladatait, arról nincs információ. Főnökének, Karácsony Gergelynek azonban nyilvánvalóan tudnia kellett az újabb luxusútról.

 

Mártha elképesztő ingatlanvagyonnal rendelkezik Floridában

Mártha Imre gyakorlatilag hazajár Floridába, a „napfényes” amerikai tagállamban több nagy értékű ingatlannak is tulajdonosa. A milliárdos közművezérről korábban éppen a Metropol derítette ki, hogy a milliárdosok egyik kedvenc búvóhelyén, a floridai Naples városában egy olyan luxus kondomíniumban van ingatlana, amihez magánkikötő, medence és privát klub is tartozik.

Emellett Márthának egy szintén floridai magánszigeten található, óceánparti birtoka is van itt, amihez szintén tartozik egy magánkikötő. Úgy tudni, hogy a budapesti közművezér hatalmas villát kíván építeni a szigetre.

 

Nem véletlenül Naples városában rendezkedett be Mártha

A floridai Naples a szupergazdagok, az A-listás celebek és befolyásos politikusok kedvelt nyaralóhelye. Többek között van itt háza Nicole Kidman ausztrál-amerikai színésznőnek, a milliárdos amerikai író-sztárorvosnak, Robin Cooknak és Rick Scott republikánus szenátornak is. De néhány éve még itt élt a világsztár Donna Summer is.

A statisztikák szerint az Egyesült Államok egyik leggazdagabb városa ez, ahol az egy főre jutó jövedelem a hatodik legmagasabb, az egy főre jutó milliomosok száma pedig a legmagasabb egész Amerikában. Ennek megfelelően az ingatlanok átlagára 10-15 millió dollár körül van, azaz körülbelül 3-4 milliárd forintba kerülnek.
Nem szoktak erről nyilvánosan beszélni az USA-ban, de Naples azért is népszerű a milliárdosok körében, mert 93 százalékban, fehérek lakják, mindössze 7 százalék az afroamerikaiak aránya a városban.

 

Egy tízmilliós gyémántgyűrű is előkerült a floridai tengerparton

Mártha Imre ismerősei körében azzal is eldicsekedett, hogy a szemétszállítás gondjait hátrahagyva Floridában, mondhatni mellékesen vett nála 20 évvel fiatalabb barátnőjének egy hozzávetőleg 8-10 millió forintot érő gyémántgyűrűt. Az erről készült fotót is körbe küldte a közösségi médiában.

 

A Metropol által megkérdezett ékszerészszakértő szerint az eljegyzési gyűrűn található gyémánt minimum három karátos, a karikarésze pedig szinte biztosan nagy tisztaságú fehér aranyból készült. Ezek alapján pedig az ékszer értéke márkától függően akár 8- 10 millió forintos lehet.

 

2 milliós luxusórában tárgyalt a sztrájkoló kukásokkal Mártha Imre

Október elején egy hétig szemét árasztotta el Budapestet, miután évekig nem törődött a melósokkal a városvezetés, ezért sztrájkba léptek. A budapesti közműcégek luxuséletet élő, milliárdos vezére, Mártha Imre réóta nem törődik a kukások panaszaival. A tüntetés idején sem nézett két napig a tüntető melósok felé, aztán egyszer csak egy PR-akcióra előkerült: egy kukásautót vezetve érkezett. Aztán a tárgyalások végén persze luxusautóval távozott…

Íme a videó arról, milyen arrogáns módon tárgyalt a kukásokkal:

A kérdések elől elmenekült, de a csuklóján most is milliós luxusóra volt.

Így tárgyalt a havi 250 ezret kereső melósokkal…

Íme az erről készült videó:

A kérdés, hogy a milliárdos luxuséletét élő cégvezér ennyire érzéketlen a hétköznapi emberek gondjaira, vagy szándékosan provokálni akarta a melósokat?

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

A fürdőkádban fekve, a melleit kipakolva fotózta magát Metzker Viktória - képek

borsonline.hu

Kitálalt a Kucsera-Tápai család barátja: Nem egy megcsalás volt, már az esküvő előtt is állt a bál!

hirtv.hu

A belső menekültek helyzete Ukrajnában

ripost.hu

Az a furcsa, hogy csak most lett vége, mondja a barát Kucseráék házasságáról

vg.hu

Kiderült, mi a csehek legnagyobb félelme

borsonline.hu

L.L. Junior páros lábbal szállt bele Iszak Eszterbe

astronet.hu

Ez a 4 csillagjegy bármit elérhet az Oroszlán telihold idején

ripost.hu

„Kék gömbök jöttek be a házba” – a halál torkából tért vissza a professzor

ripost.hu

Azt hitte, csak elfáradt: rákban meghalt a kismama, egyéves kislányát hagyta magára

ripost.hu

Popsis fotó: Elárulta Bódi Sylvi, ki készíti róla a képeket

ripost.hu

Súlyos dolgokat állít Tápai Szabina, ezért válnak el Kucserával

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

BOZÓT

Bakondi György: folyamatosan nő a határsértők száma

BOZÓT

Karácsonynak megint nem sikerült megtartania egy ígéretét

BOZÓT

Rengeteg riasztást kaptak a tűzoltók szenteste: 24 épület gyulladt ki

BOZÓT

Veronai buszbaleset: döntöttek a magyar sofőrről

BOZÓT

Felháborodtak a józsefvárosiak: Elöntötte a mocsok a Népszínház utcát - Videó

BOZÓT

Véres családi dráma Békésben, megölte apját egy férfi

BOZÓT

Niedermüller tovább nehezíti az autósok életét

POLITIK

Zelenszkij menekül a béketárgyalás elől