BOZÓT

Szerző Metropol

10 hónapja

Újabb városházi botrány: a Gyurcsány-fióka budapesti közművezér egyfolytában vakációzik

Így habzsol a Gyurcsány-fióka, Karácsony Gergely kedvenc cégvezére! Mártha Imre kollégái - a fővárosi köztisztaságnál, a FŐTÁV-nál, a kertészetnél és a temetkezési vállalatnál - újabb bizonyító erejű fotókat és dokumentumokat juttattak el a Metropol szerkesztőségébe. Valószínűleg nagyon elegük van már egyszemélyi vezetőjük magamutogató életmódjából, abból, hogy Mártha Imre szinte minden hónapban eltűnik a cégek életéből.

Szerző Metropol

Mártha Imre februárban például floridai birtokán pihente ki a fáradalmait, márciusban meg kiruccant Arábiába, hogy az egyik legdrágább luxusszállodában, Abu-Dzabiban, az elnöki palota mellett található St. Regis hotelben megint csak nyaraljon egyet. Nem túlzás azt állítani, hogy már egyfajta lázadás készül a fővárosi közműveknél vezetőjük provokatív luxuséletmódja miatt.

Mártha Imre, akiről Gyurcsány Ferenc azt írta, „még több Mártha Imrét”, ezúttal is hű maradt önmagához. Februárban barátnője – a korábbi malagai luxusútról jól ismert alulöltözött hölgy – társaságában kiment Floridába, hogy kiélvezze a dúsgazdagok kedvenc nyaralóhelyén lévő luxusingatlanát Naples városában, ahol az USA-ban a legmagasabb az egy főre jutó milliárdosok száma. Mint ismeretes, van itt egy luxuslakása és vett egy külön ingatlant egy magánszigeten is.

 

Jachtutazás a Mexikói-öbölben…

Barátnőjét természetesen elvitte egy újabb jachtutazásra is a mesés Mexikói-öbölbe, ami a magánszigeten található ingatlanból vízi úton közvetlenül elérhető.
A Gyurcsány-fióka névre büszke közművezér ezúttal nem maga posztolt, hanem – valószínűleg óvatosságból – barátnőjére bízta a ”dicsekvés jogát”. Az ő posztjai nyomán szereztek tudomást kollégái az újabb luxusutazásról és jachtkirándulásról a Mártha-féle ingatlan közvetlen közelében lévő Ten Thousand Islands nemzeti park meseszép szigetvilágában, vagy egy kávézóban Naples belvárosában.

Mártha Imre barátnője posztolgatott büszkén a budapesti közművezérrel közös floridai utazásáról és a jachtútjukról (Fotó: Instagram)

A posztokon nyilvánvalón igyekeznek elkerülni, hogy Mártha Imre is látható legyen, de ez, mint később látni fogjuk, nem mindig sikerült.

 

Florida után pár nappal még 10 nap Abu-Dzabi…

Rengeteg szabadsága lehet a fővárosi közművezérnek, mert a floridai „ejtőzés” után alig néhány héttel máris újabb utazásra invitálta a barátnőjét.
Ezúttal a mesés Közel-Kelet, közelebbről Abu-Dzabi felé vették az irányt.

 

A fővárosi szolgálati Skoda a reptér parkolójában állt 10 napig

Kollégáinak, akiknek, mint azt külön levélben megírták, végképp elegük van a fővárosi közművezérből.

Még azt is megmutatták, hogy Mártha Imre legutóbb hol parkolta le szolgálati kocsiját a Liszt Ferenc reptér parkolójában.

Március 21-én is a reptéren állt a budapesti szolgálati Skoda, ahogy az aznapi Metropol-lapszám is bizonyítja (Fotó: Metropol)

Mostanában inkább ezzel a Skodával jár, miután a Metropol leleplezte, hogy egy 60 milliós Bentley is rejtőzik a garázsában.

Barátnője természetesen ezúttal is eldicsekedett a mesés márciusi nyaralással, szokása szerint posztolt erről a luxusútról is néhány képet. És láss csodát az egyik fotón –jobb oldalon, igaz hason fekve, maga Mártha Imre is felbukkant. Innen, Abu-Dzabiból lehet szép irányítani a fővárosi közműveket!

Hoppá, a barátnő véletlenül lebuktatta Mártha Imrét! Pirossal bekarikáztuk az Abu-Dzabiban nyaralgató budapesti közművezért (Fotó: Instagram)

Még az is kiderül a képről, hogy Mártha Imre barátnője az Arab-tenger partján éppen milyen könyvet olvas…

A St. Regis Abu-Dzabiban természetesen a csúcs-luxusszállodák egyike, nem véletlenül, hiszen az Emirátusok elnöki palotájának közvetlen szomszédságában található.

Fotó: Google

 

Egy éjszaka 1,2 millió forint ebben a luxushotelben

Nem túlzás azt állítani, hogy az ötcsillagos hotel maga a földi Paradicsom, ahol olyan szolgáltatásokkal kényeztetik a vendégeket, mint például a 360 fokos panoráma-kilátó a Perzsa-öbölre, privát strand eldugott pihenősarkokkal, helikopterleszálló, inas-szolgáltatás, ami a szálloda minden vendége számára ingyenes, teljes körű wellnessrészleg stb.

Fotó: Google

 

Egy fővárosi dolgozó 3 évnyi fizetésébe került a nyaralás

Mindezt persze meg kell fizetni.

Fotó: Booking

A csúcsminőségű luxusszállodában egyetlen éjszaka 1,2 millió forint, tehát egy 10 napos pihenés ára nem kevesebb, mint 12 millió forint. Ennyit egy átlagos dolgozó a Mártha Imre által vezetett budapesti közműcégeknél 3 év alatt sem keres…

 

A recepciós készséggel kapcsolta Mártha Imre lakosztályát

Mártha Imrét személyesen is szerették volna megkérdezni, hogy érzi magát ebben a luxusszállodában, ahol a recepción készséggel kapcsolták a lakosztályát, de sajnos nem vette fel a telefont.

Aztán még egyszer próbálták felhívni. A recepciós, miután lebetűzték Mr. Martha nevét, készséggel próbálta újra kapcsolni a szobát, de ismét csak nem vették fel a telefont. Üzenetet is hagytak, kérve egy visszahívást, de sajnos nem jártunk sikerrel…

Íme a videó, ahogy az arab luxusszálloda recepciósa, hallva Mártha Imre nevét, kapcsolja a budapesti közművezér lakosztályát…

 

Miközben Mártha Imre dőzsöl, Budapest hanyatlik

Miközben a budapesti közműcégek teljhatalmú ura kérkedik sokmilliárdos vagyonával, a városvezetés Budapest lakóin és a melósokon spórol: leszerelik szemeteskukák ezreit és BKK-automaták tucatjait, és a közműcégektől kirúgnak egy csomó embert. Köztük egy háromgyermekes édesanyát is, akit, mint megrázó riportunkban beszámoltunk róla, Mártha Imre cége még meg is alázott…

 

Márki-Zay beszól – ezzel a névvel jelent meg a vadonatúj, ingyenes internetes alkalmazás. Részletekért kattints ide!

Szerző Metropol

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ötödével csökkenti egyes termékei árát egy népszerű magyar üzletlánc

vg.hu

Leteszik a fegyvert

borsonline.hu

Megrázó videó, tömegverekedés a Ferencvárosban

vg.hu

Brutális földrengés rázta meg Törökországot, rengeteg a halott

ripost.hu

Elképesztő fotók! Ezt a gyönyörű nőt szereti Csuti

vg.hu

Hivatalosan is véget ért egy korszak: a lábukkal szavaztak a vásárlók a drágulásról, durván beszakadt a boltok forgalma

vg.hu

Valami készül: ingujjra vetkőzött Orbán Viktor

mindmegette.hu

Házi praktikák: így lesz csillogó hófehér a fürdőkádad

life.hu

Ezért fájdalmas az együttlét: ne törődj bele, hogy nem olyan az ágyban, mint korábban(x)

ripost.hu

Különleges vendége van Balin Horváth Évának - Fotó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

BOZÓT

Bakondi György: folyamatosan nő a határsértők száma

BOZÓT

Karácsonynak megint nem sikerült megtartania egy ígéretét

BOZÓT

Rengeteg riasztást kaptak a tűzoltók szenteste: 24 épület gyulladt ki

BOZÓT

Veronai buszbaleset: döntöttek a magyar sofőrről

BOZÓT

Felháborodtak a józsefvárosiak: Elöntötte a mocsok a Népszínház utcát - Videó

BOZÓT

Véres családi dráma Békésben, megölte apját egy férfi

BOZÓT

Niedermüller tovább nehezíti az autósok életét

POLITIK

A brüsszeli korrupciós botrány főszereplőjével is jó kapcsolatokat ápol Korányi Dávid