Létrehozva: 2019.05.08.

Miért utazott a legnagyobb titokban Kínába az MSZP elnöke?

Az út minden egyes lépését a lehetõ legnagyobb titoktartás övezte. Valóságos kommunikációs vesztegzárat hoztak létre a szocialisták, hogy ne szivároghasson ki semmiféle információ. Nem adtak ki róla sem elõzetesen, sem utólag hivatalos közleményt. Meglepõ információk birtokába jutott a RIPOST.

 

Tóth Bertalan a szokásos közösségi fórumokon, de az MSZP legbelsőbb „felületein” is mélyen hallgatott arról, hogy hivatalos útra a Kínai Népköztársaságba utazott, méghozzá azért, hogy a titkos diplomácia gyakran elítélt eszközeivel folytasson tárgyalásokat.

A %RIPOST% legbelső MSZP-s pártkörökből származó információi szerint külön szocialista agytröszt döntött a kényes kínai utazás kommunikációs elhallgatásáról, a kampányfőnök, Ujhelyi István vezényletével.

Úgy ítélték meg, hogy az európai uniós választási kampány finisében nem vetne jó fényt a magyar szocialisták elnökére, ha kiderülne, hogy titkos diplomáciai tárgyalásokat folytat a kínaiakkal. Értékelésük szerint bárki kiforgathatná, hogy az évek óta súlyos identitászavarral küzdő, folyamatosan Brüsszel kegyeit kereső párt elnöke éppen mostanában ölelkezik össze a „testvéri Kínával”. 

Úgy tudjuk, hogy az MSZP kommunikációs válságterv kidolgozásával is megpróbálkozott arra az esetre, ha netán mégis kiderülne a titkolni próbált utazás. Ebben felmerült, hogy magánútnak próbálnák beállítani Tóth Bertalan utazását.

Még osztani és szorozni is elkezdtek, hogy egy ilyen, több milliós költséggel járó pekingi út, akár csak egy négycsillagos szállodával kalkulálva, hogyan is „passzolhatna”  az MSZP-elnök ugyancsak szerényre sikerült vagyonbevallásához.

Végül azonban a bujkálást, a titkolózást választották, ők tudják, miért.

Éppen ezért perdöntő jelentőségűek azok a fotók, amelyek nyilvánvalóan a szocialista pártelnök közvetlen környezetében készültek, majd jutottak el hozzánk. Úgy informálták szerkesztőségünket, hogy

a képek azt örökítik meg – igaz, hogy a cigarettaszünetben -, amikor a szocialisták elnöke egy, a testvérpártok számára rendezett, gondosan elkülönített szekcióban részt vett az Egy övezet, egy út nevű nemzetközi konferencián.

 

Annak a rendezvénynek egy különleges  -  a kommunista és utódpártok részére rendezett - „hátsó udvaráról” lehet szó, amelynek vezető fórumain a lehető legszélesebb körű nyilvánosság előtt 37 ország állam és kormányfője vett részt.

A szocialista titkolózásnak így nyilvánvalóan az lehet az oka, hogy ezen a diszkrét külön rendezvényen ma is egy „vörös testvérpárt” vezetőjeként invitálták meg pártvezérüket, Tóth Bertalant Pekingbe.

Az ilyesmit még a brüsszeli elvbarátok előtt sem  egyszerű kimagyarázni. Nagy kérdés, hogy az illegalitást választó, de most lebukott elvtársak most miféle mosakodással próbálkoznak majd.

Valóságos képalbum bizonyítja a szigorúan titkos pekingi utat. Tessék csemegézni!

 

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

hirtv.hu

Háború Ukrajnában: Feloszlatta a kárpátaljai kényszersorozás elleni tüntetést az ukrán hatóság + videó

ripost.hu

Emlékszel még a Csengetett, Mylord? lakájára? Így néz ki ma a 77 éves Jeffrey Holland

hirtv.hu

Újabb megdöbbentő poszttal jelentkezett Varga Judit Magyar Péterről

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

mindmegette.hu

Káoszt hozhat a húsvét a boltokban: a Lidl, az Aldi és a Penny nyitvatartása is érintett

ripost.hu

Mérleg telihold: ez a 3 csillagjegy most tiszta lappal indulhat

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

ripost.hu

Kiderült Szoboszlai titka: rászokott a különleges piára

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-