Létrehozva: 2017.05.29.

Tökéletes időzítés és hűségeskü, ezért akar Botka kerítést bontani

Nem véletlenül tett hitet Botka éppen a hétvégi szocialista kongresszus elõtt a kerítésbontás mellett. Így üzent a Szocialista Internacionálé kerítésellenes, a szabad migránsáramlást támogató politikai erõinek, így tett hitet a közösen vállalt nézetek mellett.

Mindenkit megdöbbentett az MSZP vezető politikusa, amikor a tekintélyes Reuters hírügynökségnek azt nyilatkozta, hogy lebontaná a magyar-szerb határon a bevándorlás feltartóztatására emelt kerítést.

Nem lehet véletlen, hogy éppen a világszerte ismert nemzetközi hírügynökség számára nyilatkozta ezt. Kijelentése egyfajta hűségeskü volt az európai szocialisták kerítésellenes nézetei mellett.

Jusson eszünkbe, hogy Botka mindezt lényegében már korábban megígérte Martin Schulznak, az Európai Parlament  elnökének, a német szocialisták újdonsült vezetőjének, aki mostanában a német tartományi választásokon is próbálkozik, nem sok sikerrel...

Schulz márciusban a neves Stern magazinban jelentette ki, hogy van egy város Magyarországon, ahol szívesen fogadnák a migránsokat: "Szeged, egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni” - nyilatkozta szó szerint.

Minderre Schulz tavalyi szegedi látogatását követően került sor, a híres európai politikus ugyanis személyesen látogatta meg Botkát a Tisza-parti városban. A soha nem cáfolt hírek szerint az MSZP-s politikus ekkor tette le a hűségesküt a nyitott határok mellett mindig is kiálló, kerítésbontás követelő Schulznak...

Mindezzel szorosan összefügg, hogy Botka László egyáltalán nem engedte a szegedi közgyűlés elé terjeszteni a kötelező betelepítési kvóta elleni fellépésről szóló nyilatkozatot, sőt megvétózta azt.

Nem véletlenül tett hitet Botka éppen a hétvégi szocialista kongresszus előtt a kerítésbontás mellett. Így üzent a Szocialista Internacionálé kerítésellenes, a szabad migránsáramlást támogató politikai erőinek, így tett hitet a közösen vállalt nézetek mellett.

Melyek lényegében megegyeznek Soros György  évi egymillió migránst Európába hozni akaró szándékaival.

A szocialisták kormányfőjelöltje a hétvégén még fokozta mindezt, már egyenesen a vasfüggönyhöz hasonlította a magyar védőkerítést, majd kijelentette, hogy első külföldi útja a napokban Brüsszelbe vezet, ahol - a %RIPOST% információi szerint - Martin Schulzcal is találkozik majd.

 

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Varga Judit sírva mondta el, hogyan kínozta Magyar Péter

origo.hu

Kiskorú veszélyeztetése és személyi szabadság megsértésének gyanúja miatt feljelentést tettek Varga Judit interjúja után

mindmegette.hu

Muskátli kiültetése a tél után: ha így csinálod, nyáron ontani fogja a virágokat

mandiner.hu

Hajdú Péter: Borzasztó helyzetben van Varga Judit

ripost.hu

A síron túlról üzent Diana, ez jelenti Károly uralkodásának végét

vg.hu

Romániának is drukkolnunk kell a magyar sikerért

origo.hu

Az ajtónak vágta Magyar Péter a terhes Varga Juditot

mindmegette.hu

Így készíts vaníliás cukrot házilag - egyszerűbb, mint gondolnád!

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Ezzel vége, 4 csillagjegynek szünetre van szüksége, de azonnal!

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-