6 éve

Portik testőrével akarja szétverni október 23-át Juhász Péter!

A kiszivárgó információk szerint Portik bombakeresõ testõrével és egy hírhedt politikai kalandorral akarja botrányba fullasztani a vasárnapi ünnepi megemlékezést Juhász Péter. A szervezésben Portik szabadlábon lévõ emberei segítenek, anyagilag is.

Juhász Péter nem először szövetkezik a hírhedt, már több párt háza táján is próbálkozó politikai kalandorral Tuareggel és annak jó barátjával a 13 éves börtönbüntetését töltő Portik testőrével. Õk szervezik az ünnepi megemlékezés szétverését célzó, sípokat osztogató botrányakciót. A Portik-klántól a sípok megvásárlására és a füttyös-horda megszervezésére konkrét anyagi segítség is érkezett.

Közismert politikai szélhámos

A korábban egy kocsmát üzemeltető Tuareg (Szabó Gábor) akkor híresült el, amikor 2014-ben sátrat vert a Kossuth téren és követelte az Országgyűlés azonnali feloszlatását, miközben hívei rendszeresen teleszemetelték a teret.

Kijelentette, hogy nemzetgyűlést akar összehívni, amely közfelkiáltással szavazna egy új ideiglenes kormány tagjairól. Szabó 

egy decibelmérővel vizsgálta volna a közfelkiáltás erejét, a tíz, leghangosabb szimpátiát kiváltó jelölt lett volna az átmeneti kormány tagja.  Sokan már ekkor megkérdőjelezték elmeállapotát.

Sarkadi József Portik Tamás kiemelt, bizalmi testőreként dolgozott hosszú éveken át. Az alvilágban stratégiai fontosságú Citadella- diszkó parkolóját  is ő felügyelte, és  rendszeresen személyesen ellenőrizte, nem tettek-e bombát Portik autójába. Vagyis személy szerint csak benne bízott meg a híres maffiózó.

 

Most tehát Portik testőre és a kétes elmeállapotú Tuareg együtt sietett Juhász Péter segítségére, ők szervezik alvilági kapcsolataik révén a sípoló-kommandót a vasárnapi ünnepségek garázda megzavarására, a Kossuth térre.

A %RIPOST% értesülése szerint Portik máig élő alvilági kapcsolatait, egész kinti kapcsolatrendszerét is felhasználják erre.

Vezérük lecsukása után ez lesz továbbélő Portik-klán legnagyobb akciója, amit a továbbélés, az együttműködés főpróbájának is szánnak.

A Portik testőr felbukkanása Juhász Péter közvetlen környezetében ismét felveti a börtönben ülő maffiózó és a politikus szoros kapcsolatának kérdését.

Az ellenzék józanul gondolkodó része a Portik-testőr, a kétes hírű Tuareg  és Juhász Péter az Együtt alelnökének összefogását látva  még inkább elhatárolódik a "füttyös hordától".

Jogi szakértők az ünnepi események tervezett megzavarása kapcsán máris garázdaság előkészületéről beszélnek. Aki ugyanis olyan kihívóan közösségellenes magatartást tanúsít, amely alkalmas arra, hogy másokban megbotránkozást vagy riadalmat keltsen, szabálysértést követ el.

A tervezett sípolás egy 60 éves történelmi évfordulót ünneplő állami rendezvényen nyilvánvalóan kihívóan közösségellenes magatartás. Aki erre felhív felbujtónak, aki sípot oszt bűnsegédnek számíthat.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Cristiano Ronaldo lőtt lesgólt, kapufát és rontott ziccerben, majd tizenegyesből mentett pontot

origo.hu

Így mutatta meg magát anyaszült meztelenül Margot Robbie - képek

mindmegette.hu

10 + 1 ropogós házi lángos, ami eltelít a téli napokon

hirtv.hu

Rétvári Bence: A napokban érkeznek az emelt pedagógusbérek

mindmegette.hu

A legfinomabb melengető édesburgonya-krémleves, amit valaha kóstoltál!

vg.hu

Az iráni tüntetések addig nem érnek véget, ameddig meg nem döntik az ország vezetését

borsonline.hu

Borzalmas tragédia: 10 éves kisfiút gázolt halálra a vonat

travelo.hu

Azonosítatlan repülő tárgyat fotóztak egy Fejér vármegyei község felett

ripost.hu

"Tele volt csótányokkal" - elképesztő, mivel vádolják Polgárékat

ripost.hu

"Ő is megcsalta a férjét..." - komoly dologgal vádolják Tápai Szabinát

borsonline.hu

Kevesebb mint féláron - így juthatunk kedvezményekhez (x)

ripost.hu

Sikítva menekült G.w.M! Hajdú Péter azonnal közbelépett - Videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!

További cikkek

BOZÓT

Bakondi György: folyamatosan nő a határsértők száma

BOZÓT

Karácsonynak megint nem sikerült megtartania egy ígéretét

BOZÓT

Rengeteg riasztást kaptak a tűzoltók szenteste: 24 épület gyulladt ki

BOZÓT

Veronai buszbaleset: döntöttek a magyar sofőrről

BOZÓT

Felháborodtak a józsefvárosiak: Elöntötte a mocsok a Népszínház utcát - Videó

BOZÓT

Véres családi dráma Békésben, megölte apját egy férfi

BOZÓT

Niedermüller tovább nehezíti az autósok életét

POLITIK

Felrobbant egy személyautó a dél-ukrajnai Enerhodarban