BIZARR

Egy kis csókföldrajz, íme a világ puszitérképe!

Gondoltad volna, hogy a földrajz érdekes is lehet? Hiszen a domborzaton kívül akár azt is megtudhatod belőle, hol és mennyit csókolóznak a világon.
  • Szerző: Ripost

Nagyon sok mindent leolvashatunk egy világtérképről. Megtudhatjuk, hányan laknak az adott területen, mit termelnek, milyen az éghajlat. Azonban azt eddig nem tudtuk, melyik a legpuszilkodósabb nép a Földön.

Szerencsére a híres csókföldrajz-kutató, Bill Rankin elkészítette a világ első részletes puszitérképét. Az első ország, amelynek szokásait  bemutatta, Franciaország volt.

A csókkutatás bármilyen hihetetlen, de egy komoly és nehéz hivatás. Hiszen a csókolózás művészete nem csak tájegységekre, de rasszokra és vallásra is különül.

Még az olyan egységesnek tűnő országnál, mint Franciaország is rettentő eltérések vannak puszifronton.

Hiszen az északi felén élők megelégednek csak aprócska pusszantásokkal, míg az ország közepén élőknél a 4 puszi a szigorú limit. Vannak azonban olyan bevándorlók is, akik nem elégednek meg ennyivel, és minimum 5 puszival üdvözlik egymást.

Most már csak az lehet érdekes - és megérne egy újabb kutatást-, hogyan viselkednek ezek az eltérően puszilkodó emberek, ha találkoznak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?