BIZARR

Döbbenetes, hogy hol és miért dörzsölik magukat fogkrémmel a nők

Vannak a nőknek olyan titkaik, amikről a férfiak hallani sem akarnak. Csakhogy ezt nem tudják nem észrevenni, ha közösen bújnak ágyba esténként. De már az is árulkodó, ha hirtelen túl sok fogkrém kezd fogyni. Ettől le fog esni az állad!
  • Szerző: JD

Bizarr szépségtrend terjed a neten, a nők egymás után próbálják ki és osztják meg az eredményt. Mióta világ a világ, a nők mindig próbálták megnövelni a kebleik méretét: most a legújabb divat az, hogy fogkrémet dörzsölnek rájuk, amit rajta hagynak éjszakára. Azt gondolják, ettől nem csak nagyobb, de feszesebb is lesz.

Annyira elterjedt a módszer, hogy már különféle változatai is vannak: egyes nők tisztán a fogkrémet kenik a cicikre, mások extra hozzávalókat, például uborkalevet, vazelint is adnak hozzá. Ráadásul nem is egyszeri a művelet: harminc napon keresztül minden este ismételni kell, hogy eredményes legyen.

Van, aki csak a mellek fölé alkalmazza a fogkrémes keveréket, állítva, hogy ettől sokkal feszesebb lesz a cici.

De mások haladó szinten űzik: ez a szépségblogger például vazelines fogkrémmel keni nem csak a dekoltázsát, de a ciciket és a bimbókat is. A keveréket éjjelre a melleken hagyja – egy hónapig minden este.

Sokan azért kipróbálás nélkül is érzik, hogy ez a módszer valószínűleg egyáltalán nem működik, és elképzelhető, hogy a szerelmi életre is káros hatása van. Hiszen harminc napon át minden éjjel fogkrémes mellekkel aludni – ez a legtöbb párnál kizárja a szexet.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?