BIZARR

Bizarr: sertésmellbimbóval adták el a szalonnát!

Csak a vágódeszkán derült ki a lényeg. Hatalmas mellbimbó figyelt vissza a császárszalonnáról!
címkék:

A Reddit közösségi blogon osztott meg egy - valószínűleg amerikai - felhasználó egy képet a szalonnájáról. A húsárut aznap vette egy közeli hipermarketben, és egészen a kibontásig semmi gond nem volt a termékkel. Azonban mikor elkezdte felaprítani a húsos császárt, a vágódeszkáról egy hatalmas mellbimbó figyelt vissza rá!

A kommentelők vegyes érzelmekkel fogadták az amúgy nem mindennapi látványt. Többen azzal érveltek, hogy a dolog teljesen normális, hisz a szalonna a disznó hasi részéből készül. A hentesek pedig nem vehetnek észre mindent, bizony néha előfordul hasonló baki. A hozzászólok másik fele viszont roppant undorítónak találta a látványt.

A fotót furcsa mód több is követte. A világ szalonnafogyasztó társadalma szerint nem rendhagyó esetről van szó. Többen is képi bizonyítékkal szolgáltak, hogy már találkoztak csöcsös szalonnával.

Egy hentes is akadt a hozzászólók között, aki elmondta, hogy a mellbimbós szalonnák nagy valószínűséggel kan malacoktól származnak. Ugyanis a nőstényeket továbbszaporítás miatt sokkal később vágják le.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?