BIZARR

A repülőn vette le tangabugyiját a nő, kiakadtak az utasok

Akadt valaki, aki videóra vette, így az internet ezen a felvételen pörög. Sokan jól szórakoznak rajta, mások inkább felháborodtak a nő pofátlanságán. Jogosan, hiszen a gépen gyerekek is utaztak. Mutatjuk a felvételt!
  • Szerző: J.D.

Megdöbbentő látvány tárult egy repülőgép utasai elé: egy nő olyan gátlástalanul szárította a bugyiját a gép szellőzőjénél, mint aki legalábbis otthon van. Egyáltalán nem zavartatta magát, lazán lobogtatta a több tucat utas előtt a fehérneműt, többször megtapogatva, hogy vajon megszáradt-e már.

Mindenki álla leesett, ráadásul a művelet nem is tartott rövid ideig! A közben bugyi nélkül ücsörgő nő több tíz percig szárogatta a tangáját. Természetesen akadt, aki videóra vette; a felvételt pedig pár nap alatt csaknem kétszázezren nézték  meg.

Az utasokat nemcsak maga a bugyiszárítás háborította fel, hanem az is, hogy a légitársaságok nagyon szigorú szabályokhoz kötik az utazást, például egy túl mély dekoltázs elég ahhoz, hogy valakit letessékeljenek a gépről, de nemrég azért nem engedtek fel egy utast, mert vinni akarta magával a páváját is. Bezzeg bugyit szárítani lehet!

Mindenesetre az internet népe jót szórakozott az eseten, és megindultak a találgatások, vajon mi történt a nő bugyijával, hogy repülés közben le kellett vennie és megszárítani. Lehet, hogy volt egy kis hancúrozás a mosdóban?

Netán olyasmit evett, amit nem kellett volna? Mindenesetre a felháborodás nagy, sokan szinte meglincselnék a nőt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?