Fanatikus Ukrajna-párti merénylő akarta megölni Donald Trumpot

KÜLFÖLD
BIZARR

Szerző

Létrehozva: 2024.07.29.

Hatalmasat hibázott a Burger King: véres húspogácsát köpött ki a négyéves kislány

A kislány családja azóta is szenved miatta.

Manapság az emberek jelentős része el sem tudja képzelni az életet gyorséttermek nélkül. Számtalan ok van, amiért sokan odáig vannak a különféle hamburgeresekért és csirkézőkért. Ilyen például az, hogy a társadalom jelentősen átalakult: már nincs otthon egy háztartásbeli nő, aki minden nap friss étlet főz. Ma már a nők is legalább annyit dolgoznak, mint a férfiak, így kevesebb idő marad a főzésre. Éppen ezért sokszor ebédszünetben éppen csak arra van időnk, hogy ha nem hoztunk otthonról saját ételt, akkor leugorjunk a közeli gyorsétterembe. Munka után pedig gyakran esik meg a családanyákkal, hogy egy 8-10 órás műszak után már nincs kedvük vacsorát főzni, ezért hamburgert visz a családnak. Ennek azonban most csúnya böjtje lett. 

A Burger King Magyarországon is sokak kedvence 

Tiffany Floynak, a négyéves kislány anyukájának már nem volt ideje és energiája főzni, éppen ezért a Burger Kingből vitt a családnak ételt. Ennek természetesen a kislány nagyon örült, hiszen melyik gyerek ne imádná azt a szituációt, hogy főzelék helyett sült krumplit ehet hamburgerrel? Amikor megérkezett a rendelés, hozzá is láttak az evéshez, azonban a kislány csakhamar felkiáltott.

Anya, nem kértem ketchupot

- mondta a kislány, aki nem szereti a paradicsomos öntetet.

Az édesanya nagyon meglepődött, a rendelés során ugyanis világosan elmondta, hogy ne tegyenek bele a burgerbe ketchupot. Amikor azonban megnézte az ételeket, azt mondta lányának, hogy azonnal köpje ki a krumoplit. Az étel ugyanis csupa vér volt: a krumpli, a hamburgerek, minden.

 

Amikor felhívta a Burger Kinget, beismerték, hogy a szakács megvágta az ujját, attól lehetett véres minden. Az étterem kész volt visszafizetni a rendelés árát. Sajnos azonban kisebb gondjuk is nagyobb ennél. A kislánymak most egy évig vérvizsgálatokra kell járnia, hogy kiderüljön, hogy nem kapott-e el valamilyen fertőzést a vértől - írja a Mirror

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek