BIZARR

Szerző Ripost

1 hónapja

Nemsokára eljön az apokalipszis, figyelmeztet egy időutazó

Sokan nem hisznek a fiatal férfinek, aki azt állítja a jövőből érkezett és kiborgnak mondja magát. Egyesek szerint állításai csak mások ötletének eltulajdonítása.

Szerző Ripost

Egy önjelölt kiborg időutazó azt állította, hogy minden idők egyik legnagyobb bevételt hozó filmje közelebb áll a valósághoz, mint gondolnánk. Orrin, aki azt állítja, hogy 2050-ből származik, világsztárrá vált, amikor 2020-ban megjelent a Dr. Phil amerikai beszélgetős műsorában.

Fotó: Pixabay

Korábban Dr. Philnek azt mondta, hogy a jövőből küldték, hogy figyelmeztesse az embereket a közelgő apokalipszisre. Most pedig jóslatai újra felbukkantak, miközben a világ egyik válságból a másikba került. Orrin szerint ugyanis a Mátrix című filmek teljesen igazak, mivel valóban egy szimulációban vagyunk.

A bizarr interjú során a férfi végig robothangon beszélt, hogy - csak feltételezni lehet - bizonyítsa, ő egy kiborg. Az állította, hogyha az emberiség nem fog össze, és nem jön létre egy forradalom a rendszer ellen, akkor hamarosan eljön a világvége.  A műsorvezető kételkedett az állításaiban, és azzal vádolta meg, hogy mások ötleteit és kitalációit hangoztatja. Ezután továbblépve elmagyarázta, hogy miért hivatkozik magára úgy, mint mi” .
„Az egyéniségünk alapján osztanak meg minket, ezért használjuk a "mi" kifejezést. Mert mi egy kollektív tudat vagyunk, és a mi kollektív felelősségünk, hogy 2050-ben kivezessük a Földet az apokalipszisből” - állította Orrin. 

A fiatal egyébként, miután híressé vált rapzenéket kezdett készíteni kiborg hangján, a témái pedig főként a földönkívüliek - olvasható a Daily Star oldalán. 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!