BIZARR

Szerző Ripost

3 hónapja

Egy időutazó megjósolta II. Erzsébet királynő halálát

Elképesztő katasztrófákat ígért az elkövetkező időszakra egy időutazó.

Szerző Ripost

Egy TikTok-felhasználó azt állítja magáról, hogy az 2082-es évből utazott vissza, és tudja, mikor fog meghalni a brit királynő, sőt arra is figyelmeztetett, hogy a Big Ben össze fog omlani. 

Fotó: Pixabay

A @timetraveller_2082 néven posztoló felhasználó arra figyelmeztetett, hogy az uralkodó még ebben az évben meg fog halni.

„Igazi időutazó vagyok. Bízhatsz bennem. Erzsébet királynő 2022-ben, október 4-én fog meghalni” – árulta el rémisztő jóslatát az időutazó. De egy egész listát állított össze más állítólagos eseményekről, amik csak azután fognak bekövetkezni.

„2023-ban a Big Ben egy váratlan földrengés miatt összeomlik. 2030-ban megjelenik a GTA 7. 2046-ban a Niagara-vízesés kiszárad, de máshol a vízszint emelkedni kezd” – szólt a figyelmeztetése. 

A TikTok-felhasználók a kommentek között megdöbbenve fogadták a állításait. De akadtak olyanok is, akik több információt követeltek a baljóslatú eseményekről - olvasható a Daily Star oldalán.

Az egyik felhasználó például a következőt kérdezte: „A Tottenham megnyeri a trófeát?”. Az állítólagos időutazónak pedig erre is megvolt a válasza: „4 év múlva igen! Aztán 2030-ban csődbe megy.”


 

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!