BIZARR

Szerző Ripost

2 hónapja

Döbbenetes felvételeket kerültek elő a földönkívüliekről

Egy kutató kérvényének köszönhetően tárták a nyilvánosság elé a megdöbbentő megfigyeléseket.

Szerző Ripost

A Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) több tucatnyi elképesztő UFO-észlelést tett közzé, amelyeket pilóták láttak. A jelentések részletes listája az UFO- vagy úgynevezett azonosítatlan légi jelenségek (Unidentified Aerial Phenomenon, UAP) észleléseit tartalmazza 2008. január 1-től napjainkig.

A közzétett lista több mint 60 közeli találkozásról számol be, a mindössze 14 év alatt. Az azonosítatlan objektumok némelyike úgy tűnik, hogy csupán egy drónok, mások azonban minden racionális magyarázatnak ellentmondanak.

Fotó: Pixabay (Képünk illusztráció!)

Az egyik ilyen megfigyelésről 2020 júliusában számoltak be. A szóban forgó nagyon nagy, frizbi vagy szivar alakú tárgynak nem volt farka vagy szárnyszárnya, és nagyon gyorsan és alacsonyan mozgott. A rejtélyes tárgy ezüstös, fehér színű volt, szinte átlátszó és nem adott ki hangot. 

Egy másik megmagyarázhatatlan csillagszerű tárgyat egy repülőgép-pilóta figyelt meg, ami gyorsan változtatta a magasságát, mielőtt hirtelen lebegni kezdett.

Kyle Warfel kutató, akinek FOIA-kérelme nyomán nyilvánosságra hozták az észleléseket, a következőket mondta a Daily Starnak: „Évente több százezer UAP-észlelés történik világszerte, és további több százezer marad bejelentés nélkül. A közelmúltban közzétett jelentések szerint ez a probléma valós és nem lehet figyelmen kívül hagyni. Képesek vagyunk rendszámtáblákat látni a Föld körüli pályáról, és mégsem áll rendelkezésünkre elég adat ahhoz, hogy következtetést vonjunk le arról, hogy mik ezek a dolgok?”

A kutató szilárd meggyőződése, hogy az amerikai kormány pontosan tudja, hogy mik ezek az objektumok, de valamiért úgy döntött, hogy ezt az információt titokban tartja.

Szerző Ripost

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!